SKU
HI98318

Testues EC/TDS-HI98318

83,00 € 9.130,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 83,00 EUR (9.130,00 Lekë)

In stock

HI98318 është matësi ynë i fundit i xhepit për matjen e EC/TDS të një solucioni ushqyes hidroponik. Ky njehsor me pamje moderne është vetëm 0,7" i trashë dhe jashtëzakonisht ergonomik që përshtatet rehat në dorën tuaj. HI98318 ka një ekran LCD shumë të madh për t'u lexuar që tregon si EC ose TDS dhe temperaturën së bashku me kalibrimin, stabilitetin dhe treguesit e baterisë së ulët. Të gjitha funksionet janë thjeshtuar në dy butona, njëri është për ndezjen/fikjen e njehsorit dhe tjetri për kalibrimin automatik të një pike.

  • Sensor grafiti për efekt polarizimi të reduktuar
  • Funksionimi me dy butona
  • Modaliteti i kalibrimit të shpejtë duke përdorur tretësirën e shpejtë të kalimit të pH Hanna/EC

 

 
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara