SKU
HI98312

Testues për EC/TDS/ temperaturën HI98312

129,00 € 14.190,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 129,00 EUR (14.190,00 Lekë)

In stock

Kur u prezantua për herë të parë DiST (Dissolved Solids Tester), përçueshmëria dhe matjet totale të tretura të ngurta u bënë të lehta dhe të përballueshme. Lehtësia e përdorimit të DiST, në kombinim me përballueshmërinë e saj, e bëri atë standardin në matjen e EC dhe TDS. Hanna vazhdon standardin në testimin e EC dhe TDS me DiST 6.®®®

  • I papërshkueshëm nga uji
  • Sonda e ekspozuar e temperaturës
  • Gama e lartë EC/TDS 0.00 deri në 20.00 mS/cm 0.00 deri në 10.00 ppt (g/L)

Kur u prezantua për herë të parë DiST (Dissolved Solids Tester), përçueshmëria dhe matjet totale të tretura të ngurta u bënë të lehta dhe të përballueshme. Lehtësia e përdorimit të DiST, në kombinim me përballueshmërinë e saj, e bëri atë standardin në matjen e EC dhe TDS. Hanna vazhdon standardin në testimin e EC  dhe TDS me DiST6.®®

 

Këto testues përfshijnë karakteristika të tilla si: një elektrode grafit i zëvendësueshëm, raporti i rregullueshëm TDS, °C ose °F matje, Kompensimi Automatik i Temperaturës (ATC) me β të rregullueshme, treguesi i nivelit të baterisë, treguesi i stabilitetit, fikja automatike dhe kalibrimi automatik.

Elektroda e përçueshmërisë së grafitit ofron saktësi më të madhe duke i rezistuar ndotjes nga depozitat e kripës në mostër. Këta testues 3 në 1 janë të pakrahasueshëm në matjet e temperaturës EC/TDS.

Veçoritë shkurtimisht

  • I papërshkueshëm nga uji
  • Kompensim automatik i temperaturës
  • Butoni HOLD për të ngrirë leximet në ekran
  • BEPS lajmëron për bateri të ulët
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara