SKU
HI98311

Testues I EC TDS/Temperaturës DiST® 5 - HI98311

129,00 € 14.190,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 129,00 EUR (14.190,00 Lekë)

Out of stock

Kur u prezantua për herë të parë DiST® (Dissolved Solids Tester), përçueshmëria dhe matjet totale të tretura të ngurta u bënë të lehta dhe të përballueshme. Lehtësia e përdorimit të DiST, në kombinim me përballueshmërinë e saj, e bëri atë standardin në matjen e EC dhe TDS. Hanna vazhdon standardin në testimin e EC dhe TDS me DiST®5.

Detaje

Kur u prezantua për herë të parë DiST® (Dissolved Solids Tester), përçueshmëria dhe matjet totale të tretura të ngurta u bënë të lehta dhe të përballueshme. Lehtësia e përdorimit të DiST, në kombinim me përballueshmërinë e saj, e bëri atë standardin në matjen e EC dhe TDS. Hanna vazhdon standardin në testimin e EC dhe TDS me DiST®5. Ky testues përfshin karakteristika të tilla si një elektrodë e zëvendësueshme grafiti, raporti i rregullueshëm TDS, matjet °C ose °F, Kompensimi Automatik i Temperaturës (ATC) me β të rregullueshme, treguesi i nivelit të baterisë, treguesi i stabilitetit, fikja automatike dhe kalibrimi automatik. Elektroda e përçueshmërisë së grafitit ofron saktësi më të madhe duke i rezistuar ndotjes nga depozitat e kripës në mostër.Ky testues  3-në-1 është e pakrahasueshëm në EC, TDS, dhe matjet e temperaturës.

Veçoritë të përmbledhura

  • I papërshkueshëm nga uji
  • Kompensim automatik i temperaturës
  • Butoni HOLD për të ngrirë leximet në ekran
  • BEPS tregon kur bateria është në gjendje kritike

Specifikime

Emri i specifikimit

Detaji

SKU

HI98312

EC Range

0.00 deri 20.00 mS/cm

Rezolucioni i EC

0.01 mS/cm

Saktësia e EC-së

±2% F.S

Kalibrimi i EC-së

automatike, një pikë në 12.88 mS/cm ose 6.44 g/L (ppt)

Range TDS

0.00 deri 10.00 g/L (ppt)

Rezolucioni TDS

0.01 g/L (ppt)

Saktësia e TDS

±2% F.S.

Kompensimi i temperaturës EC/TDS

automatike,adjustable nga 0.0 në 2.4% / °C

Faktori i konvertimit të EC-së në TDS

i rregullueshëm nga 0.45 në 1.00

Range temperaturës

0.0 deri 60.0°C / 32.0 deri në 140.0°F

Rezolucioni i temperaturës

0.1°C / 0.1°F

Saktësia e temperaturës

±0.5°C / ±1°F

Hetimi i EC/TDS

HI73311 e zëvendësueshme, elektroda e grafitit EC/TDS (përfshirë)

Fikje automatike

auto-off pas 8 minutave të mospërdorimit

Furnizimi me energji elektrike

1.5V (4) / përafrim. 100 orë përdorim të vazhdueshëm

Mjedisi

0 deri në 50°C (32 deri 122°F); Rh max 100%

Dimensionet

163 x 40 x 26 mm (6.4 x 1.6 x 1.0'')

Pesha

100 g (3.5 oz.)

Informacione*

Çdo HI98312 vjen së bashku me: HI70030 12880 μS/cm standard përçueshmërie (bustina 20 ml)(3 pcs.), HI70038 6.44 ppt TDS standard(bustina 20 ml)( (3 pcs.), HI73311 EC/TDS probe, HI73128 Probe removal tool, bateritë 1.5V, çertifikata e cilësisë së instrumentit, & Manual udhëzimi.

Garancia

1 vit

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara