SKU
HI7074L

Tretësirë për pastrimin e elektrodës për substanca inorganike (500 mL) - HI7074L

In stock

This product is dangerous. Please request a quotation for this product.

Shishe 500 ml (1)
  • Zgjidhje pastrimi e formuluar posaçërisht për të hequr substancat inorganike nga një elektrodë pH
  • Shishe e ajrosur me vulë të papërshtatshme për të siguruar cilësi
  • Data e skadencës dhe numri i lotit janë shënuar qartë në shishe

Detajet

Zgjidhje për pastrimin e elektrodës - inorganike, shishe 500 ml (1)

 

Specifikime

Aplikimi

Substanca Inorganike

Paketimi

Paketë

Sasia

Madhësia

500 mL 

Propozimi

65 

PARALAJMËRIM: 

Ky produkt mund t'ju ekspozojë ndaj kimikateve, duke përfshirë tiourea, e cila është e njohur për shtetin e Kalifornisë se shkakton kancer.

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara