SKU
HI80300L

Zgjidhje ruajtëse e elektrodës në shishe FDA (500 mL) - HI80300L

30,00 € 3.300,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 30,00 EUR (3.300,00 Lekë)

In stock

HI80300L është një zgjidhje ruajtëse që ofrohet në një shishe në përputhje me FDA. Është përgatitur me kimikate të shkallës së reagentit që mund të përdoren për të siguruar performancën optimale të elektrodave tuaja pH dhe ORP. Është e nevojshme të ruhet një elektrodë pH në një tretësirë për të mbajtur të hidratuar membranën e qelqit të elektrodës pH. Idealisht duhet të përdoret një zgjidhje ruajtëse; Mos ruani kurrë një elektrodë në ujë të distiluar ose të dejonizuar. Zgjidhja e ruajtjes së Hanna Instruments është formuluar posaçërisht për të minimizuar rritjen e mikrobeve dhe për të parandaluar çdo efekt të difuzionit/osmotik nga ruajtja e një sondë në një tretësirë me elektrolit të brendshëm referencë shumë të përqendruar. Ruajtja e elektrodave tuaja të pH dhe/ose ORP në një tretësirë ruajtëse do ta mbajë gjithashtu të pastër kryqëzimin. Ruajtja e shtresës së hidratuar dhe kryqëzimit të pastër do të ndihmojë për të siguruar një matje të shpejtë dhe të besueshme. Në rastin e pastrimit të elektrodës suaj pH në një nga solucionet tona të pastrimit, ne rekomandojmë që të njomni elektrodën në solucionin e ruajtjes HI80300L për të paktën një orë përpara se të bëni matjet.

  • Formulim special për të minimizuar rritjen e mikrobeve dhe efektet osmotike/difuzione ndërmjet solucionit dhe elektrolitit të brendshëm referues
  • Prodhuar posaçërisht për elektroda pH dhe ORP
  • Data e skadencës dhe numri i lotit të shënuar qartë

Detaje:

HI80300L është një zgjidhje që mund të përdoret për të ruajtur elektrodën tuaj të pH*. Për të siguruar një kohë optimale të reagimit, maja e sensorit të xhamit dhe kryqëzimi i referencës së elektrodës pH duhet të mbahen të lagura dhe të mos lejohen të thahen kur nuk përdoren. Vendosja e elektrodës në një gotë të vogël të mbushur me tretësirë ruajtëse ose zëvendësimi i tretësirës në kapakun mbrojtës është një mënyrë e përshtatshme për ruajtjen e elektrodës. HI80300L duhet të përdoret gjithashtu për të rihidratuar elektrodën pas një procedure pastrimi duke e njomur për të paktën një orë përpara marrjes së matjeve.

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara