SKU
HI8093

Zgjidhje mbushëse elektrolite, 1 M KCl + AgCl në shishe FDA (30 mL x 4) - HI8093

84,00 € 9.240,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 84,00 EUR (9.240,00 Lekë)

In stock

HI8093 është një zgjidhje mbushëse e elektrodës pH dhe ORP që ofrohet në shishe të përputhshme me FDA. Çdo shishe përmban 3,5 M KCl + AgCl, e cila është bërë posaçërisht për elektroda me një lidhje të vetme. Niveli i elektrolitit në elektrodat e rimbushshme duhet të kontrollohet përpara se të kryeni ndonjë matje. Nëse niveli është i ulët, rimbushni me tretësirën e duhur të elektrolitit për të siguruar performancë optimale. Ky mirëmbajtje e thjeshtë ndihmon në garantimin e presionit adekuat të kokës për të nxitur rrjedhën e elektrolitit të referencës në kampionin që matet.

  • Zgjidhje mbushëse për elektroda pH me një lidhje të vetme dhe ORP
  • Shishe të përshtatshme 30 ml
  • Shishe e shënuar qartë me datën e skadencës dhe numrin e lot

Si një nga modelet më të zakonshme të elektrodave, elektroda referencë me një lidhje të vetme është bërë me një tel Ag/AgCl. Teli ekuilibrohet në një tretësirë të KCl që është në kontakt me kampionin që do të matet, shpesh përmes një kryqëzimi poroz. Meqenëse AgCl është i tretshëm në KCl të koncentruar, elektroliti duhet të jetë i ngopur me AgCl për të parandaluar shpërbërjen e shtresës nga teli. Zgjidhja e elektrolitit HI8093 siguron performancë optimale të matjes nga elektroda juaj e pH.

 

Shishe në përputhje me FDA

  • Shishe që bllokon dritën për të parandaluar degradimin nga rrezet UV

Shishe e ajrosur me vulë të papërshtatshme

  • Siguron cilësi dhe freski të zgjidhjes

Çdo shishe e shënuar me numrin e lotit dhe datën e skadencës.

  • Zgjidhjet e ruajtjes Hanna janë të formuluara posaçërisht për të pasur një skadencë prej 5 vjetësh nga prodhimi për një shishe të pahapur.

 


Elektrodat me një bashkim të vetëm përdorin një tretësirë mbushëse si HI7071 që përmban 3.5M KCl + AgCl, ndërsa elektrodat me bashkim të dyfishtë zakonisht përdorin HI7082 që përmban 3.5M KCl.

electrode-cleaning-illustration
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara