SKU
HI7072L

Tretësira mbushëse elektrolite 1M KNO₃ - HI7072L

94,00 € 10.340,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 94,00 EUR (10.340,00 Lekë)

In stock

HI7072L është një tretësire mbushëse electrode KNO3  1M për përdorim në double junction dhe  elektroda jon selektive. Niveli i elektrolytit në elektrodat e rimbushura duhet të kontrollohet para se të kryejndonjë matje. Nëse niveli është i ulët, rimbushni me tretësiren e duhur elektrolyte për të siguruar performancë optimale. Kjo mirëmbajtje e thjeshtë ndihmon në garantimin e presionit të përshtatshëm të kokës për të nxitur rrjedhjen e elektrolitit referues në mostrën që matet.

  • Tretësirë rimbushëse
  • Paketim I përsosur për të siguruar cilësinë
  • Qartë të shënuar në shishe data e skadencës dhe numri LOT
 
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara