SKU
HI7071

Tretësirë elektrolite mbushëse ,3.5M KCl + AgCl (30 mL x 4) - HI7071

In stock

This product is dangerous. Please request a quotation for this product.

HI7071 është një tretësirë mbushëse për elektrodën pH dhe ORP që përmban 3.5M KCl + AgCl, e cila është bërë posaçërisht për elektrodat “single junction”. Niveli i elektrolytit në elektrodat e rimbushura duhet të kontrollohet para se të kryeni ndonjë matje. Nëse niveli është i ulët, rimbushni me tretësiren e duhur elektrolyte për të siguruar performancë optimale. Kjo mirëmbajtje e thjeshtë ndihmon në garantimin e presionit të përshtatshëm për të nxitur rrjedhjen e elektrolitit referues në mostrën që matet.

  • Tretësirë mbushëse për elektrodat pH & ORP
  • Shishe të volitshme 30 mL
  • Të shënuar qartë datën e skadencës dhe nr LOT-it

Tretësira e mbushjes së elektrolitit

Elektrodat pH dhe ORP janë në dispozicion posaçërisht për elektrodat “single junction”. Elektroda e vetme e referimit është bërë me një tel argjendi (Ag) të veshur me klorid argjendi (AgCl). Ky tel është në kontakt me mostrën për t'u matur me një tretësire mbushëse që rrjedh përmes një nyjeje. Në elektrodën e bashkimit të vetëm, kjo tretësire e mbushjes është 3.5M KCl me AgCl. HI7071 është për katër shishe prej 30 mL 3.5M KCl + AgCl tretësire elektrolit që siguron performancë optimale gjatë matjes së pH tuaj ose ORP.

electrode-fill-solutions-comparison

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara