SKU
HI7082L

Tretësirë elektrolite 3.5M KCl - HI7082L

81,00 € 8.910,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 81,00 EUR (8.910,00 Lekë)

In stock

HI7082L është një tretësirë mbushëse elektrolite për elektrodat e pH dhe ORP që përmban 3.5M KCl, e cila është prodhuar posaçërisht për elektroda me lidhje të dyfishtë. Niveli i elektrolitit në elektrodat e rimbushshme duhet të kontrollohet përpara se të kryeni ndonjë matje. Nëse niveli është i ulët, rimbushni me tretësirën e duhur të elektrolitit për të siguruar performancë optimale. Ky mirëmbajtje e thjeshtë ndihmon në garantimin matjeve të sakta.

Niveli i elektrolitit në elektrodat e rimbushshme duhet të kontrollohet përpara se të kryeni çdo matje. Nëse niveli është i ulët, rimbushni me tretësirën e duhur të elektrolitit për të siguruar performancën e duhur të elektrodës. Ky mirëmbajtje e thjeshtë ndihmon në garantimin e presionit adekuat të kokës për të promovuar efikasitetin dhe saktësinë e elektrodave tuaja të rimbushshme. Disa tretësira elektrolite janë gjithashtu të disponueshme në shishe në përputhje me FDA.

 

Specifikimet

 

Paketimi

Shishe

Sasia

1

Madhësia

460 mL

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara