SKU
HI766TR2

Sonda Termoçift me Depërtim të Zgjatur e Tipit K me dorezë (1m) - HI766TR2

106,00 € 11.660,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 106,00 EUR (11.660,00 Lekë)

In stock

HI766TR2 është një sondë termoçift me depërtim të zgjatur e tipit K me një dorezë të krijuar për përdorim me një termometër termoçift. Kabulli jeshil shtrihet 1 m (3,3') nga doreza deri te lidhësi i termoçiftit me njehsor. Maja e mprehtë në fund të sondës 1 m lejon përdoruesit të marrin lexime shumë të sakta të temperaturës tek ushqimet gjysëm të ngurta dhe lëngjeve.

  • Mat deri në 250°C (482°F)
  • Koha e përgjigjes 10 sekonda
  • Sensor inoks 1 m

Sonda termoçift me depërtim të zgjatur e tipit K me dorezë (1 m) - HI766TR2 është projektuar për të matur temperaturën e mostrave gjysmë të ngurta dhe të lëngshme. Koha e përgjigjes së një matjeje ndikohet nga pozicioni i sensorit në lidhje me sipërfaqen që matet. Konstruksioni i majës me majë HI766TR2 ofron një përgjigje prej 10 sekondash për një lexim të temperaturës. Me një konstruksion të fortë, rezistent ndaj korrozionit, çelik inoks, kjo sondë është në gjendje të matë sipërfaqet deri në 250°C (482°F).

Specifikimet

SKU

HI766TR2

Temperatura e rekomanduar e funksionimit

250°C (482°F)

Koha e përgjigjes (90% e vlerës përfundimtare)

14 sekonda

Gjatësia e trupit

L 1000 mm x diametër 10 mm (3,3' x 0,39")

Sensor temperature

po

Materiali i trupit

çelik inoks

Kabulli

poliuretani (PUR)/i mbështjellë; 1 m (3,3')

Përdorimi i rekomanduar

produkte të lëngëta, gjysmë të ngurta

Lidhja

Lloji K

 

 Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara