SKU
HI766TR4

Sonda Termoçift me Depërtim të Zgjatur Tipi-K me Dorezë (2 m) - HI766TR4

127,00 € 13.970,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 127,00 EUR (13.970,00 Lekë)

In stock

HI766TR4 është një sondë termoçift me depërtim të zgjatur e tipit K me një dorezë të krijuar për t'u përdorur me një termometër termoçift. Një kabull jeshil shtrihet 1 m (3,3') nga doreza deri te lidhësi i termoçiftit me njehsor. Maja e mprehtë në fund të sondës 2 m i lejon përdoruesit të marrin lexime shumë të sakta të temperaturës tek komponimet gjysëm të ngurta dhe lëngjeve.

  • Mat deri në 250°C (482°F)
  • Koha e përgjigjes 10 sekonda
  • Sensori inoks 2 m

Sonda e termoçiftit me depërtim të zgjatur e tipit K me dorezë (2m) - HI766TR4 është projektuar për të matur temperaturën e mostrave gjysmë të ngurta dhe të lëngshme. Koha e përgjigjes së një matjeje ndikohet nga pozicioni i sensorit në lidhje me sipërfaqen që matet. Konstruksioni i majës HI766TR4 ofron një përgjigje prej 10 sekondash për një lexim të temperaturës. Me një konstruksion të fortë, rezistent ndaj korrozionit, çelik inoks, kjo sondë është në gjendje të matë sipërfaqet deri në 250°C (482°F).

Specifikimet

SKU

HI766TR4

Temperatura e rekomanduar e funksionimit

250°C (482°F)

Koha e përgjigjes (90% e vlerës përfundimtare)

10 sekonda

Gjatësia e trupit

L 2000 mm x dia 10 mm (6.6' x 0.39")

Sensor temperature

po

Materiali i trupit

çelik inoks

Kabulli

poliuretan (PUR)/i mbështjellë; 1 m (3,3')

Përdorimi i Rekomanduar

produkte të lëngëta, gjysmë të ngurta

Lidhja

Lloji-K

 Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara