SKU
HI766TR1

Sonda Termoçift me Depërtim të Zgjatur e Tipit K me Dorezë (500 mm) - HI766TR1

94,00 € 10.340,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 94,00 EUR (10.340,00 Lekë)

In stock

HI766TR1 është një sondë termoçift me depërtim të zgjatur e tipit K me një dorezë të krijuar për përdorim me një termometër termoçift. Një kabull jeshil shtrihet 1 m (3,3') nga doreza deri te lidhësi i termoçiftit me njehsor. Maja e mprehtë në fund të sondës 500 mm i lejon përdoruesit të marrin lexime shumë të sakta të temperaturës së gjysëm të ngurtë dhe lëngjeve.

  • Mat deri në 250°C (482°F)
  • Koha e përgjigjes 10 sekonda
  • Sensori çelik inoks 500 mm

Sonda termoçift me depërtim të zgjatur e tipit K me dorezë (500 mm) - HI766TR1 është projektuar për të matur temperaturën e mostrave gjysmë të ngurta dhe të lëngshme. Koha e përgjigjes së një matjeje ndikohet nga pozicioni i sensorit në lidhje me sipërfaqen që matet. Konstruksioni i majës HI766TR1 ofron një përgjigje prej 10 sekondash për një lexim të temperaturës. Me një konstruksion të fortë, rezistent ndaj korrozionit, çelik inoks, kjo sondë është në gjendje të matë sipërfaqet deri në 250°C (482°F).

Specifikimet

SKU

HI766TR1

Temperatura e rekomanduar e funksionimit

250°C (482°F)

Koha e përgjigjes (90% e vlerës përfundimtare)

10 sekonda

Gjatësia e trupit

L 500 mm x dia 10 mm (19.7" x 0.39")

Sensor temperature

po

Materiali i trupit

çelik inoks

Kabulli

poliuretan (PUR)/i mbështjellë; 1 m (3,3')

Përdorimi i Rekomanduar

produkte të lëngëta, gjysmë të ngurta

Lidhja

Lloji-K

 Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara