SKU
HI1093B

Elektrodë pH me zgjatues dhe mikrollambë - HI1093B

313,00 € 34.430,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 313,00 EUR (34.430,00 Lekë)

In stock

HI1093B është një elektrodë pH me trup qelqi me një kryqëzim të vetëm reference, me një lidhës BNC të krijuar për t'u përdorur posaçërisht për të matur pH në tubat NMR. Kjo elektrodë pH ka një diametër 3 mm (0.11 ") dhe është 130 mm (5.11 ") e gjatë. Elektroda ka një dizajn unik të kryqëzimit të hapur, në të cilin ekziston një shtresë elektroliti viskolen (xhel i fortë) që është pa klorur argjendi (AgCl) midis mostrës që do të matet dhe qelizës së brendshme të referencës. Dizajni i kryqëzimit të hapur i reziston bllokimit dhe majës së mikro-llambës sferike të sondës e bërë nga xhami për qëllime të përgjithshme.

  • Me mikro llambë
  • Gjatësia e sondës 130 mm (5,11 ").
  • Kryqëzim i hapur

Elektrodë pH me zgjatues me mikrollambë

Hanna Instruments ofron një shumëllojshmëri të gjerë elektrodash pH që janë të dizajnuara për shumë aplikacione të ndryshme. Lloji i xhamit që përdoret për të përcaktuar pH, forma e llambës, materiali i trupit, lloji i kryqëzimit, lloji i referencës dhe elektrolitit të përdorur janë vetëm disa nga konsideratat e projektimit. HI1093B është një sondë me trup qelqi që përdor xham për qëllime të përgjithshme (GP) dhe dizajn të kryqëzimit të hapur me elektrolitin xhel viskolen. Diametri i sondës është 3 mm (0,11”) dhe gjatësia është 130 mm (5,11”), duke e bërë atë ideale për tubat NMR.  

Formulimi i qelqit për qëllime të përgjithshme

Xhami për qëllime të përgjithshme (GP), siç nënkupton edhe emri është një formulim standard qelqi për përdorim të përgjithshëm. Një elektrodë pH me xham GP do të ketë një rezistencë prej 100 megaohms në 25°C dhe është e përshtatshme për matjen e pH të mostrave që janë në temperaturat e ambientit. HI1093B është i përshtatshëm për t'u përdorur me mostra që masin nga 0 në 50°C

Mikrollamba

Dizajni i majës së mikrollambës 3 mm lejon matje në mostra më pak se 100 µL. Në fushën e bioteknologjisë, mostrat mund të kenë nevojë të maten në epruveta, shishe dhe tuba NMR, gjë që llamba e vogël e HI1093B e lejon lehtësisht.

Elektrodë pH me zgjatues dhe trup qelqi

Trupi i qelqit është ideal për përdorim laboratorik. Xhami është rezistent ndaj shumë kimikateve të ashpra dhe pastrohet lehtësisht. Trupi i qelqit gjithashtu lejon një transferim të shpejtë të nxehtësisë në elektrolitin e brendshëm të referencës. MV e gjeneruar nga qeliza e referencës varet nga temperatura. Sa më i shpejtë të jetë ekuilibri, aq më i qëndrueshëm është potenciali i referencës. Gjatësia e zgjatur e trupit HI1093B lejon matje në tubat NMR.

Open Junction

Lëndët e ngurta dhe proteinat e pezulluara që gjenden në produktet ushqimore do të bllokojnë një kryqëzim konvencional referues prej qeramike. Ky bllokim do të pengojë qarkun e matjes midis elektrodës treguese dhe referencës së brendshme duke rezultuar në kohë më të ngadaltë të reagimit, lexime të çrregullta dhe zëvendësim të shpeshtë të elektrodës. Dizajni i kryqëzimit të hapur përbëhet nga një ndërfaqe solide xheli (viskoleni) midis mostrës dhe referencës së brendshme Ag/AgCl. Kjo ndërfaqe jo vetëm që parandalon hyrjen e argjendit në mostër, por gjithashtu e bën atë të papërshkueshëm nga bllokimi, duke rezultuar në një përgjigje të shpejtë dhe lexime të qëndrueshme.

Lidhës BNC

HI1093B përdor një lidhës BNC. Ky lloj lidhësi është universal në atë që mund të përdoret në çdo matës pH që ka hyrjen e sondës femërore BNC. Llojet e tjera të lidhësve përfshijnë DIN, llojin e vidës, tipin T dhe 3.5 mm.

 

 

Specifikimet:

 

Specifikime

Detaje

SKU

HI1093B

Përshkrimi

Elektrodë pH me zgjatues dhe mikrollambë

Referenca

e vetme, Ag/AgCl

Kryqëzimi / Shpejtësia e Fluksit

I hapur

Elektroliti

xhel

Presioni maksimal

0.1 bar

Intervali

pH: 0 deri në 14

Temperatura e rekomanduar e funksionimit

0 deri në 50°C (32 deri në 122°F) - GP

Struktura/forma

sferike (diametri: 3 mm)

Sensor temperature

Jo

Përforcues

Jo

Materiali i trupit

xham- GP

Kabulli

koaksial; 1 m (3,3')

Përdorimi i rekomanduar

Tubat NMR

Lidhja

BNC

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara