SKU
HI1093P

Elektrodë pH e zgjeruar me mikrollambë dhe lidhës BNC + PIN - HI1093P

302,00 € 33.220,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 302,00 EUR (33.220,00 Lekë)

In stock

HI1093P është një elektrodë pH e zgjatur me një trup qelqi, me një lidhje referimi të vetme, me një lidhës BNC + PIN, i krijuar për t'u përdorur posaçërisht për të matur pH në tubat NMR. Kjo elektrodë pH ka një diametër 3mm (0.11") dhe është e gjatë 130mm (5.11"). Elektroda ka një dizajn unik të kryqëzimit të hapur, në të cilin ekziston një shtresë elektroliti viskolen (xhel i fortë) që është pa klorur argjendi (AgCl) midis mostrës që do të matet dhe qelizës së brendshme të referencës. Dizajni i kryqëzimit të hapur i reziston bllokimit dhe majës së mikro-llambës sferike të sondës e bërë nga xhami për qëllime të përgjithshme.

  • Lloji i llambës mikro
  • Gjatësia e zgjatur e sondës 130 mm (5,11 ").
  • Kryqëzimi i hapur

Hanna Instruments ofron një shumëllojshmëri të gjerë elektrodash pH që janë të dizajnuara për shumë aplikacione të ndryshme. Lloji i xhamit që përdoret për të ndjerë pH, forma e llambës, materiali i trupit, lloji i kryqëzimit, lloji i referencës dhe elektrolitit të përdorur janë vetëm disa nga konsideratat e projektimit. HI1093P është një sondë me trup qelqi që përdor xhami për qëllime të përgjithshme (GP) dhe dizajn të kryqëzimit të hapur me elektrolit xhel viskolen. Diametri i sondës është me diametër 3 mm (0,11”) dhe gjatësia është 130 mm (5,11”), duke e bërë atë ideale për tubat NMR.

Formulimi i qelqit për qëllime të përgjithshme

Xhami me qëllim të përgjithshëm (GP), siç nënkupton edhe emri, është një formulim standard qelqi që përdoret për përdorim të përgjithshëm. Një elektrodë pH me xham GP do të ketë një rezistencë prej 100 megaohm në 25°C dhe është e përshtatshme për matjen e pH të mostrave që janë në temperaturat e ambientit. HI1093P është i përshtatshëm për përdorim me mostra që matin nga 0 deri në 50°C

Lloji i llambës mikro

Dizajni i majës së mikro llambës 3 mm lejon matje në mostra më pak se 100 µL. Në fushën e bioteknologjisë, mostrat mund të kenë nevojë të maten në epruveta, shishe dhe tuba NMR, gjë që llamba e vogël e HI1093P e lejon lehtësisht.

Trup qelqi i zgjatur

Trupi i qelqit është ideal për përdorim laboratorik. Xhami është rezistent ndaj shumë kimikateve të ashpra dhe pastrohet lehtësisht. Trupi i qelqit gjithashtu lejon një transferim të shpejtë të nxehtësisë në elektrolitin e brendshëm të referencës. MV e gjeneruar nga qeliza e referencës varet nga temperatura. Sa më i shpejtë të jetë ekuilibri, aq më i qëndrueshëm është potenciali i referencës. Gjatësia e zgjatur e trupit HI1093P lejon matje në tubat NMR.

Referenca e hapjes së kryqëzimit

Lëndët e ngurta dhe proteinat e pezulluara që gjenden në produktet ushqimore do të bllokojnë një kryqëzim konvencional referues qeramik. Ky bllokim do të pengojë qarkun e matjes midis elektrodës treguese dhe referencës së brendshme duke rezultuar në kohë më të ngadaltë të reagimit, lexime të çrregullta dhe zëvendësim të shpeshtë të elektrodës. Dizajni i kryqëzimit të hapur përbëhet nga një ndërfaqe solide xhel (viskoleni) midis mostrës dhe referencës së brendshme Ag/AgCl. Kjo ndërfaqe jo vetëm që parandalon hyrjen e argjendit në mostër, por gjithashtu e bën atë të papërshkueshëm nga bllokimi, duke rezultuar në një përgjigje të shpejtë dhe lexime të qëndrueshme.

BNC + lidhës PIN

HI1093P përdor një lidhës BNC + PIN. Lidhësi BNC është universal në atë që mund të përdoret në çdo matës pH që ka hyrjen e sondës femërore BNC. Lidhësi i pinit përdoret për të aktivizuar funksionin CAL Check në matësit e mëposhtëm të pH në tavolinë; HI122, HI123, HI221, HI222, HI223, HI2221, HI2222 dhe HI2223.

 

Specifikime

Emri i specifikimeve

Detaje

SKU

HI1093P

Përshkrim

kombinim elektrodë pH me gjatësi të zgjatur dhe mikro llambë

Referencat

e vetme, Ag/AgCl

Kryqëzimi / Shkalla e Rrjedhës

hapur

Elektrolitet

Viskoline

Presioni maksimal

0.1 bar

Gama

pH: 0 deri në 14

Temperatura e rekomanduar e funksionimit

0 deri në 50°C (32 deri në 122°F) - GP

Lloji / Forma

sferike (diametri: 3 mm)

Sensor temperature

jo

Përforcues

jo

Materiali i trupit

xhami - GP

Kabllo

koaksiale 1 m (3,3')

Përdorimi i rekomanduar

Tubat NMR

Lidhje

BNC + pin*

Shënim i veçantë

* Për matësit e pH me sistemin CAL Check

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara