SKU
HI3001

Elektrodë konduktiviteti flow-thru - HI3001

244,00 € 26.840,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 244,00 EUR (26.840,00 Lekë)

In stock

Kjo sondë me katër unaza mat përçueshmërinë në aplikimet industriale me një sensor platini dhe sensor NTC për Kompensimin Automatik të Temperaturës. Me dizajnin e qëndrueshëm, ju mund të mbështeteni në këtë elektrodë për t'i bërë ballë mjedisit tuaj të procesit.

  • Sonda me katër unaza  që mat përçueshmërinë me sensorë platini.
  • Permban një sensor NTC për Kompensimin Automatik të Temperaturës.
  • Ndërtuar për përdorim të përditshëm, në aplikimet industriale.

Sonda me katër unaza

HI3001 është një sensor potentiometrik, që përdorur teknologjinë me katër unaza për të arritur matjet e sakta të EC- së. Teknologjia me katër unaza lejon një gamë të gjerë matjeje me një sondë të vetme krahasuar me sondat amperometrike me dy pole që kanë një gamë të kufizuar dhe mund të vuajnë nga efektet e polarizimit. Sensorët e platinit janë të mbrojtur nga një mbulesë PEI që mund të hiqet lehtë për mirëmbajtje të shpejtë.

Sensori i brendshëm i temperaturës

Sensori i integruar i temperaturës NTC i sondës HI3001 është vendimtar për matjet e sakta të EC-së. Meqenëse temperatura e një tretësire mund të ndryshojë në mënyrë drastike sasinë e përçueshmërisë, përftimi i një matjeje të shpejtë dhe të qëndrueshme të temperaturës lejon një lexim të saktë të kompensuar të EC-së.

Lidhja me fije

Lidhja me fije 1/2" e përparme NPT e HI3001 lejon montimin e rrjedhës, ndërsa fijet e pasme 3/4" lejojnë submersionin ose montimin e tubave pa pasur nevojë për hardëare shtesë.

Trupi PVDF

PVDF është një plastikë që është rezistente ndaj shumicës së kimikateve dhe tretësve. Ka rezistencë të lartë ndaj abrasionit, forcë mekanike dhe rezistencë ndaj rrezatimit ultravjollcë dhe bërthamore.

Gjatësi të shumëfishta të kabllove

Modelet HI3001D përmbajnë një lidhës DIN për përdorim me serinë HI99XX të Hanna-s të kontrollorëve të montuar në mur, së bashku me gjatësi të ndryshme të kabllos. HI3001D vjen me një lidhës DIN dhe 3 metra (9.9') kabllo . HI3001D/5 vjen me një lidhës DIN dhe 5 metra (16.4'). HI3001D/10 vjen me një lidhës DIN dhe 10 metra (32.8') kabllo.

Mbulesa mbrojtëse prej PEI

Mbulesa mbrojtëse është e bërë nga PEI dhe mund të hiqet për mirëmbajtje të shpejtë. Këto sonda mund t'i rezistojnë temperaturave deri në 80°C (176°F) dhe 6 bar (87 psi) të presionit.

 

Specifikimet

 

Materiali i trupit

PEI, PVDF

Gama e kompensimit të temperaturës

Automatike, 0 deri në 60C me sensor NTC°

Maks. presion.

6 bar (87 psi)

Gjatësia e përgjithshme

89mm (3.5")

Kabulli

3 m (9.9'), 5 m (16.4') dhe 10 m (32.8') bazuar në përzgjedhjen

Lloji i lidhjes

N/A (HI3001), DIN (modelet HI3001D)Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara