SKU
HI3011

Sonda për konduktivitetin Flow-thru - Kabulli 3m - HI3011

227,00 € 24.970,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 227,00 EUR (24.970,00 Lekë)

In stock

Kjo sondë përcjellshmërie me katër unaza përdoret në aplikimet industriale me një sensor platini. Me dizajnin e saj të qëndrueshëm, mund të mbështeteni në këtë elektrodë për t'i bërë ballë mjedisit tuaj të procesit.

  • Sondat me katër unaza masin përcjellshmërinë me sensorë platini.
  • Montim me rrjedhje, zhytje ose montim tubash.
  • Ndërtuar për përdorim të përditshëm në aplikime industriale.

Sonda e përcjellshmërisë

Projektuar për monitorim të vazhdueshëm të rrjedhës në aplikime industriale.

Metoda me katër unaza

Ofron një matje jashtëzakonisht të qëndrueshme në një gamë më të gjerë. Këto sonda nuk vuajnë nga polarizimi, as nuk kanë nevojë për kalibrim të shpeshtë apo ndryshime të qelizave.

Trupi PVDF

Oferta PVDF karakterizohet nga qëndrueshmëri e lartë termike dhe rezistencë e shkëlqyer kimike.

Asnjë sensor për temperaturën

Nuk mund të ofrojë matje të kompensuara.

Asnjë lidhës

Fije standarde e jashtme ½" në pjesën e përparme për montim me rrjedhje dhe fije ¾" në pjesën e pasme për montim në zhytje ose tub.

Shtesa mbrojtëse PEI

Mund të hiqet për mirëmbajtje të shpejtë.

 

Specifikimet

 

Materiali i trupit

PEI, PVDF

Lloji i xhamit

(0 deri në 80 °C / 32 deri në 176 °F)

Pin që përputhet

Jo

Presioni Maks

6 bar (87 psi)

Gjatësia e përgjithshme

89 mm

Sensor temperature

Jo

Përforcues

Jo

Kabulli

3 m

 Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara