SKU
HI3003/D

Elektrodë konduktiviteti flow-thru – NTC sensor - HI3003/D

153,00 € 16.830,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 153,00 EUR (16.830,00 Lekë)

In stock

Kjo sondë me dy unaza mat përçueshmërinë në aplikimet industriale me një sensor platini dhe sensor NTC për Kompensimin Automatik të Temperaturës. Me dizajnin e qëndrueshëm, ju mund të mbështeteni në këtë elektrodë për t'i bërë ballë mjedisit tuaj të procesit.

  • Sonda me dy unaza  që mat përçueshmërinë me sensorë platini.
  • Permban një sensor NTC për Kompensimin Automatik të Temperaturës.
  • Ndërtuar për përdorim të përditshëm, në aplikimet industriale.
 

Sonda e konduktivitetit

Projektuar për monitorim të vazhdueshëm të rrjedhjes në aplikimet industriale.

Metodë me dy unaza

Siguron një matje jashtëzakonisht të qëndrueshme mbi një gamë më të gjerë. Këto sonda nuk vuajnë polarizimin, as nuk kanë nevojë për kalibrim të shpeshtë .

Trupi PVDF

PVDF është një plastikë që është rezistente ndaj shumicës së kimikateve dhe tretësve. Ka rezistencë të lartë ndaj abrasionit, forcë mekanike dhe rezistencë ndaj rrezatimit ultravjollcë dhe bërthamore.

Sensor NTC

Siguroni kompensim të saktë dhe efektiv të temperaturës.

Lidhësi DIN

Fije e jashtme standarde 1/2" në pjesën e përparme për montimin e flow-thru dhe fijet 3/4" në pjesën e pasme për submersion ose montim të tubave.

Mbulesa mbrojtëse PEI

Mund të hiqet për mirëmbajtje

 

Specifikimi

Emri i specifikimit

Detaji

SKU

HI3003/D

Trupi

PEI, PVDF

Lloji i qelqit

(0 deri në 80°C/ 32 deri 176°F)

Matching pin

Jo

Amplifikator

Jo

Sensor temperature

Po.

Lloji i sensorit të temperaturës

NTC Sensor

Kompensimi i temperaturës

Automatike, 0 deri në 60C°

Presioni max

6 bar (87 psi)

Lidhës

DIN

Kabulli

3m

Gjatësia

89mm

Garancia

6 muajTë gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara