SKU
HI729

Testues për fluoruret Checker® (Low Range) HC - HI729

In stock

This product is dangerous. Please request a quotation for this product.

Përmirësoni saktësinë e rezultateve të testimit të ujit me kolorimetrin tonë të thjeshtë sa dora. Me kolorimetrin tonë të fluorurit Low Range ju arrini teknologji më të saktë se kompleti juaj standard i testimit kimik. Kolometri ynë i dorës siguron një rezultat të drejtpërdrejtë dixhital të fluorurit.

  • Kolometri ynë portativ është me madhësi sa dora
  • Merrni rezultate të thjeshta me funksionimin e lehtë me një buton.
  • Mos humbisni më kohë për t'u përshtatur me një tabelë me ngjyra, merrni rezultate të drejtpërdrejta shpejt.
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara