SKU
FC2023

Elektroda e pH FoodCare për produktet e qumështit dhe ushqimet gjysmë të ngurta me lidhësin DIN Quick Connect - FC2023

230,00 € 25.300,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 230,00 EUR (25.300,00 Lekë)

In stock

FC2023 është një elektrodë pH e dyfishtë e përforcuar që ka një sensor të integruar të temperaturës dhe lidhet me njehsorin me një lidhës DIN Quick Connect. Ky lloj lidhësi përdoret tek matësit specifikë si HI98190. Elektroda FC2023 përmban një trup plastik PVDF të kategorisë ushqimore, një dizajn lidhjeje të hapur me elektrolit xheli viskolen, një llambë sensore të bërë nga xhami me temperaturë të ulët dhe një majë konike. Ky dizajn është ideal për matjet e pH në produktet e qumështit, emulsionet, kremrat ose mostrat e tjera gjysmë të ngurta. Intervali i rekomanduar e temperaturës së funksionimit është nga 0 në 50°C.

  • Xham me temperaturë të ulët
  • Trupi PVDF
  • Kryqëzimi i hapur

Formulimi i qelqit me temperaturë të ulët

Maja e xhamit përdor një formulim të veçantë xhami LT me një rezistencë më të ulët prej afërsisht 50 megaohm krahasuar me qëllimin e përgjithshëm (GP) me një rezistencë prej rreth 100 megaohms. Kjo është e dobishme pasi shumë produkte ushqimore ruhen në temperatura të ulëta. Ndërsa temperatura e xhamit ulet në kampion, rezistenca e xhamit LT do të rritet duke iu afruar asaj të xhamit GP në temperaturat e ambientit. Nëse përdorni xhami GP, rezistenca do të rritet mbi rezistencën optimale për hyrjen me rezistencë të lartë të një matësi pH. Elektroda pH FoodCare FC202D është e përshtatshme për t'u përdorur me mostra që masin nga 0 në 50 °C.

Majë konike prej qelqi

Dizajni i majës në formë konike lejon depërtimin në trupa të ngurtë, gjysmë të ngurtë dhe emulsione për matjen e drejtpërdrejtë të pH në produktet ushqimore duke përfshirë mishin, djathin, kosin dhe qumështin.

Trupi PVDF

Poliviniliden fluori (PVDF) është një plastikë e kategorisë ushqimore që është rezistente ndaj shumicës së kimikateve dhe tretësve, duke përfshirë hipokloritin e natriumit. Ka rezistencë të lartë ndaj gërryerjes, forcë mekanike dhe rezistencë ndaj rrezatimit ultravjollcë dhe bërthamor. PVDF është gjithashtu rezistent ndaj rritjes së kërpudhave.

Open junction

Lëndët e ngurta dhe proteinat e pezulluara që gjenden në produktet ushqimore do të bllokojnë një kryqëzim konvencional referues prej qeramike. Ky bllokim do të pengojë qarkun e matjes midis elektrodës treguese dhe referencës së brendshme duke rezultuar në kohë më të ngadaltë të reagimit, lexime të çrregullta dhe zëvendësim të shpeshtë të elektrodës. Dizajni i kryqëzimit të hapur përbëhet nga një ndërfaqe solide xheli (viskoleni) midis mostrës dhe referencës së brendshme Ag/AgCl. Kjo ndërfaqe jo vetëm që parandalon hyrjen e argjendit në mostër, por gjithashtu e bën atë të papërshkueshëm nga bllokimi, duke rezultuar në një përgjigje të shpejtë dhe lexime të qëndrueshme.

Lidhësi DIN

FC2023 përdor një lidhës DIN Quick Connect që e bën lidhjen dhe heqjen e sondës të thjeshtë dhe të lehtë. 

Specifikimet

Specifikime

Detaje

SKU

FC2023

Përshkrim

elektrodë pH

Referenca

dyfishe, Ag/AgCl

Kryqëzimi / Shpejtësia e Fluksit

I hapur

Elektrolit

xhel

Presioni maksimal

0.1 bar

Intervali

pH: 0 deri në 12

Temperatura e rekomanduar e funksionimit

0 deri në 50°C (32 deri në 122°F) - LT

Struktura

konik (6 x 10 mm)

Sensor temperature

po

Përforcues

po

Materiali i trupit

PVDF

Kabulli

7-pole; 1 m (3,3')

Përdorimi i rekomanduar

kos, djathë, mish, ushqime gjysmë të ngurta, fruta, proshutë dhe

 salcice

Lidhja

Lidhja e shpejtë DIN **

Shënim i veçantë

* Rekomandohet për përdorim me matësat e pH HI98161 dhe HI99161

 

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara