SKU
FC202D

Elektroda e pH FoodCare për produktet e qumështit - FC202D

224,00 € 24.640,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 224,00 EUR (24.640,00 Lekë)

In stock

E specializuar për matjen e pH-it në qumësht në ushqimet gjysmë të ngurta duke përfshirë produktet e qumështit, elektroda pH FoodCare FC202D është një mjet thelbësor në kuzhinë ose në laboratorin ushqimor. E pajisur me një kabull 1 m dhe një lidhës DIN me 7-pin, kjo elektrodë pH është krijuar për t'u përdorur me matësin portativ të ushqimit dhe qumështit HI99161.

  • Trupi PTFE i lehtë për t'u pastruar.
  • Maja konike e elektrodës për depërtim të shpejtë në ushqime dhe produkte qumështi.
  • E shkëlqyeshme për përdorim në proceset e prodhimit

Details:

Detaje:

Hanna Instruments ofron një shumëllojshmëri të gjerë elektrodash pH që janë të dizajnuara për shumë aplikacione të ndryshme. Lloji i xhamit që përdoret për të përcaktuar pH, forma e llambës, materiali i trupit, lloji i kryqëzimit, lloji i referencës dhe elektrolitit të përdorur janë vetëm disa nga veçoritë e projektimit. FC202D është një elektrodë pH e përforcuar e FoodCare me një sensor të integruar të temperaturës; perfekte për matjen e pH të ushqimeve. Kjo sondë është projektuar me xham me temperaturë të ulët (LT), llambë konike, trup PVDF të kategorisë ushqimore dhe bashkim të hapur me elektrolitin xhel viskolen.

Formulimi i qelqit me temperaturë të ulët

Maja e xhamit përdor një formulim të veçantë xhami LT me një rezistencë më të ulët prej afërsisht 50 megaohm krahasuar me qëllimin e përgjithshëm (GP) me një rezistencë prej rreth 100 megaohms. Kjo është e dobishme pasi shumë produkte ushqimore ruhen në temperatura të ulëta. Ndërsa temperatura e xhamit ulet në kampion, rezistenca e xhamit LT do të rritet duke iu afruar asaj të xhamit GP në temperaturat e ambientit. Nëse përdorni xhami GP, rezistenca do të rritet mbi rezistencën optimale për hyrjen me rezistencë të lartë të një matësi pH. Elektroda pH FoodCare FC202D është e përshtatshme për t'u përdorur me mostra që masin nga 0 në 50 °C.

Majë konike prej qelqi

Dizajni i majës në formë konike lejon depërtimin në trupa të ngurtë, gjysmë të ngurtë dhe emulsione për matjen e drejtpërdrejtë të pH në produktet ushqimore duke përfshirë mishin, djathin, kosin dhe qumështin.

Trupi PVDF

Poliviniliden fluori (PVDF) është një plastikë e kategorisë ushqimore që është rezistente ndaj shumicës së kimikateve dhe tretësve, duke përfshirë hipokloritin e natriumit. Ka rezistencë të lartë ndaj gërryerjes, forcë mekanike dhe rezistencë ndaj rrezatimit ultravjollcë dhe bërthamor. PVDF është gjithashtu rezistent ndaj rritjes së kërpudhave.

Open junction

Lëndët e ngurta dhe proteinat e pezulluara që gjenden në produktet ushqimore do të bllokojnë një kryqëzim konvencional referues prej qeramike. Ky bllokim do të pengojë qarkun e matjes midis elektrodës treguese dhe referencës së brendshme duke rezultuar në kohë më të ngadaltë të reagimit, lexime të çrregullta dhe zëvendësim të shpeshtë të elektrodës. Dizajni i kryqëzimit të hapur përbëhet nga një ndërfaqe solide xheli (viskoleni) midis mostrës dhe referencës së brendshme Ag/AgCl. Kjo ndërfaqe jo vetëm që parandalon hyrjen e argjendit në mostër, por gjithashtu e bën atë të papërshkueshëm nga bllokimi, duke rezultuar në një përgjigje të shpejtë dhe lexime të qëndrueshme.

Lidhësi DIN

Elektroda e pH FoodCare FC202D përdor një lidhës DIN që mund të përdoret vetëm me matësin portativ pH/temperaturë HI99161.

 

Specifikimet

Specifikime

Detaje

SKU

FC202D

Referenca

e vetme, Ag/AgCl

Kryqëzimi / Shpejtësia e Fluksit

I hapur

Elektrolit

xhel

Presioni maksimal

0.1 bar

Intervali

pH: 0 deri në 12

Temperatura e rekomanduar e funksionimit

0 deri në 50°C (32 deri në 122°F) - LT

Struktura

konik (6 x 10 mm)

Diametri

6 mm

Gjatësia e trupit

75 mm / 130 mm

Sensor temperature

po

Kunjë që përputhet

jo

Përforcues

po

Materiali i trupit

PVDF

Kabulli

7-pin: 1 m (3,3')

Përdorimi i rekomanduar

Produktet gjysëm të ngurta, ushqime gjysmë të ngurta, kos

Lidhje

DIN

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara