SKU
FC232D

Elektroda FoodCare e pH për produktet e mishit me lidhës DIN-FC232D

285,00 € 31.350,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 285,00 EUR (31.350,00 Lekë)

In stock

FC232D është një elektrodë pH me një lidhje të vetme të përforcuar që ka një sensor të integruar të temperaturës dhe lidhet me njehsorin me një lidhës DIN. Elektroda FC232D përmban një trup plastik PVDF të kategorisë ushqimore, një dizajn lidhjeje të hapur me elektrolin xhel viskolen, një llambë ndijore të bërë nga xhami me temperaturë të ulët dhe një formë me majë konike. Kjo konsideratë e dizajnit është ideale për matjet e pH në produktet e mishit. Intervali i rekomanduar i temperaturës së funksionimit është nga 0 në 50°C.

  • Xham me temperaturë të ulët
  • Teh shpues prej çeliku inoks (opsionale)
  • Open junction

Detajet:

Hanna Instruments ofron një shumëllojshmëri të gjerë elektrodash pH që janë të dizajnuara për shumë aplikacione të ndryshme. Lloji i xhamit që përdoret për të përcaktuar pH, forma e llambës, materiali i trupit, lloji i kryqëzimit, lloji i elektrolitit të përdorur janë vetëm disa nga konsideratat e projektimit.

FC232D përdor xhamin me temperaturë të ulët (LT), llambë konike, trup PVDF të kategorisë ushqimore dhe elektrolitin xhelit viskolen.

Formulimi i xhamit me temperaturë të ulët

Maja e xhamit përdor një formulim të veçantë xhami LT me një rezistencë më të ulët prej afërsisht 50 megaohm krahasuar me qëllimin e përgjithshëm (GP) me një rezistencë prej rreth 100 megaohms. Kjo është e dobishme pasi shumë produkte ushqimore ruhen në temperatura të ulëta. Ndërsa temperatura e xhamit ulet në kampion, rezistenca e xhamit LT do të rritet duke iu afruar asaj të xhamit GP në temperaturat e ambientit.  FC232D është i përshtatshëm për t'u përdorur me mostra që masin nga 0 në 50 °C.

Maja konike

Dizajni i majës në formë konike lejon depërtimin në trupa të ngurtë, gjysmë të ngurtë dhe emulsione për matjen e drejtpërdrejtë të pH në produktet ushqimore.

Teh inoksi

Një teh opsional prej çeliku inoks është ngjitur në sondë për depërtim të lehtë tek mishi, edhe në mostrat e ngrira. Prerja në mish do të lejojë një matje të drejtpërdrejtë të pH pa përgatitje të mostrës. FC098 (20 mm; 0,75”) dhe FC099 (35mm; 1,38”) janë dy tehe depërtimi prej çeliku inoks që do të përdoren me FC232D.

Trupi PVDF

Poliviniliden fluori (PVDF) është një plastikë e kategorisë ushqimore që është rezistente ndaj shumicës së kimikateve dhe tretësve, duke përfshirë hipokloritin e natriumit. Ka rezistencë të lartë ndaj gërryerjes, forcës mekanike dhe rezistencë ndaj rrezatimit ultravjollcë dhe bërthamor. PVDF është gjithashtu rezistent ndaj rritjes së kërpudhave.

Open junction

Lëndët e ngurta dhe proteinat e pezulluara që gjenden në produktet ushqimore do të bllokojnë një kryqëzim konvencional referues prej qeramike. Ky bllokim do të pengojë qarkun e matjes midis elektrodës treguese dhe referencës së brendshme duke rezultuar në kohë më të ngadaltë të reagimit, lexime të çrregullta dhe zëvendësim të shpeshtë të elektrodës. Dizajni i kryqëzimit të hapur përbëhet nga një ndërfaqe solide xhel (viskoleni) midis mostrës dhe referencës së brendshme Ag/AgCl. Kjo ndërfaqe jo vetëm që parandalon hyrjen e argjendit në mostër, por gjithashtu e bën atë të papërshkueshëm nga bllokimi, duke rezultuar në një përgjigje të shpejtë dhe lexime të qëndrueshme.

Lidhës DIN

FC232D ka një lidhës DIN që mund të përdoret vetëm me matësin portativ pH/temperaturë HI99163.

 

Specifikimet

SKU

FC232D

Referenca

E vetme, Ag/AgCl

Kryqëzimi / Shpejtësia e Fluksit

I hapur

Elektrolit

Xhel

Presioni maksimal

0.1 bar

Intervali

pH: 0 deri në 12

Temperatura e rekomanduar e funksionimit

0 deri në 50°C (32 deri në 122°F) - LT

Struktura

konike (6 x 10 mm)

Diametri

6 mm

Gjatësia e trupit

36 mm / 164 mm

Sensor temperature

po

Kunja që përputhet

Jo

Përforcues

po

Materiali i trupit

PVDF

Kabulli

7-pole; 1 m (3,3')

Përdorimi i Rekomanduar

Mish

Lidhje

DIN

 

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara