SKU
FC213D

Elektroda e pH FoodCare për kosin (përdoreni me HI99164) - FC213D

254,00 € 27.940,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 254,00 EUR (27.940,00 Lekë)

In stock

FC213D është një elektrodë e specializuar që ofron veçori të shumta që përmirësojnë testimin e pH gjatë prodhimit të kosit dhe përdoren me matësin HI99164. Një sensor i integruar i temperaturës lejon matjet e pH të kompensuar me temperaturë pa pasur nevojë për një sondë të veçantë të temperaturës. Kontakti ndërmjet sipërfaqes së madhe të llambës dhe mostrës të kosit siguron një kalibrim dhe matje të qëndrueshme.

  • Trupi i qelqit është i lehtë për t'u pastruar.
  • Dizajni i kryqëzimit të hapur që i reziston bllokimit nga lëndët e ngurta me bazë kosi.
  • Projektuar për matjen e pH në kos me matësin FoodCare HI99164.

Elektroda e përforcuar e pH FC213D është një sondë e specializuar që ofron karakteristika të shumta që përmirësojnë testimin e pH për prodhuesit e kosit. Një sensor i integruar i temperaturës lejon matjet e pH të kompensuara me temperaturë pa pasur nevojë për një sondë të veçantë të temperaturës. Llamba konike e sensorit të sondës siguron kalibrim dhe matje të qëndrueshme në produkte gjysëm të ngurta dhe emulsione si kosi. Një pjesë integrale e çdo elektrode pH është kryqëzimi i referencës. Kryqëzimi i referencës është një pjesë e elektrodës që lejon rrjedhjen e joneve të vendosura në qelizën e referencës në kampionin që testohet. Është jetike që kjo rrjedhë të ndodhë për të përfunduar një qark elektrik, i cili përfundimisht përcakton vlerën e pH. Çdo bllokim i kryqëzimit do të parandalojë përfundimin e qarkut, duke rezultuar në lexime që janë të çrregullta ose që lëvizin vazhdimisht. Bllokimi i kryqëzimit të referencës është një sfidë e zakonshme me të cilën përballen prodhuesit e kosit pasi lëndët e ngurta dhe proteinat e qumështit mund të grumbullohen lehtësisht në elektrodë. Dizajni i kryqëzimit të hapur të FC213D përdor një elektrolit viskolen që është në kontakt të drejtpërdrejtë me kampionin e kosit.

Trup prej qelqi

Trupi i qelqit i FC213D është kimikisht rezistent dhe i shpejtë për të arritur ekuilibrin termik, duke lejuar një përgjigje më të shpejtë dhe më të qëndrueshme kur merren matje të pH në mostrat që nuk janë në temperaturën e ambientit.

Majë qelqi konike

Dizajni i majës në formë konike lejon depërtimin në trupa të ngurtë, gjysmë të ngurtë dhe emulsione për matjen e drejtpërdrejtë të pH në mostra të tilla si kosi.

Open junction

Dizajni i kryqëzimit të hapur përbëhet nga një ndërfaqe solide xheli (viskoleni) midis mostrës dhe referencës së brendshme Ag/AgCl. Kjo ndërfaqe jo vetëm që parandalon hyrjen e argjendit në mostër, por gjithashtu e bën atë të papërshkueshëm nga bllokimi, duke rezultuar në një përgjigje të shpejtë dhe lexim të qëndrueshëm.

Sensori i integruar i temperatures

Gabimet në kalibrim dhe matje eliminohen me kompensimin automatik të temperaturës të ofruar nga sensori i integruar i temperaturës.

 

Specifikimet

Materiali i trupit

Xham

Referenca

E dyfishtë

Kryqëzimi / Shkalla e rrjedhjes

I hapur

Elektrolit

Xhel

Intervali

pH 0 deri në 12

Maks. presioni

0.1 bar

Forma e majës

konike (6 x 10 mm)

Temperatura e rekomanduar e funksionimit

0 deri në 50°C (32 deri në 122°F) - LT

Sensor temperature

po

Kabulli

1 m (3,3')

Lidhja

DIN

Përdorime

kos, produkte qumështi, gjysëm të ngurta

 

 Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara