SKU
FC2053

Elektroda e pH FoodCare- FC2053

249,00 € 27.390,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 249,00 EUR (27.390,00 Lekë)

In stock

Elektroda e pH Hanna Instruments FC2053 Foodcare ka një dizajn unik ndryshe nga elektrodat e tjera të pH që përdoren për matjen e produkteve ushqimore. E krijuar për të matjen e pH tek produktet ushqimore, FC2053 përdor një kryqëzim unik të hapur dhe një krah të lëvizshme.

  • Kryqëzim i hapur që i reziston bllokimit nga grimcat e ushqimit për një matje më të saktë
  • Trupi PVDF i sigurt për ushqimet dhe i reziston kimikateve të ashpra dhe rritjes së kërpudhave
  • Ideale për produktet ushqimore që kanë një përmbajtje të lartë të lëndëve të ngurta

Elektrodë pH FoodCare me krah të lëvizshëm

Hanna Instruments ofron një shumëllojshmëri të gjerë elektrodash pH që janë të dizajnuara për shumë aplikacione të ndryshme. Lloji i xhamit që përdoret për të përcaktuar pH, forma e llambës, materiali i trupit, lloji i kryqëzimit, lloji i referencës dhe elektrolitit të përdorur janë vetëm disa nga konsideratat e projektimit. Për përdorim me matësit e pH të serisë HI98, FC2053 është një elektrodë pH e përforcuar me një sensor të integruar të temperaturës. Kjo sondë është projektuar nga xhami me temperaturë të ulët (LT), llambë konike, trup PVDF të kategorisë ushqimore dhe me elektrolitin xhel viskolen.

Open junction

FC2053 ka një krah të lëvizshën që përdoret si pjesë e dizajnit të kryqëzimit të hapur. Kur leximet bëhen të ngadalta ose të çrregullta, krahët thjesht hiqen dhe pastrohen. Pas pastrimit, shtohen disa pika të xhelit të mbushjes së elektrolitit HI9071 dhe vendosen përsëri në sondë. Të kesh një sondë të pastër me një elektrolit të ri referencë do të përmirësojë performancën duke lejuar një jetëgjatësi të zgjatur dhe kosto të reduktuara që lidhen me zëvendësimet e shpeshta.

Majë qelqi konike

Dizajni i majës në formë konike lejon depërtimin në trupa të ngurtë, gjysmë të ngurtë dhe emulsione për matjen e drejtpërdrejtë të pH në një shumëllojshmëri produktesh ushqimore, duke përfshirë mishin, djathin, kosin dhe qumështin.

Formulimi i xhamit me temperaturë të ulët

Maja e xhamit përdor një formulim të veçantë xhami me temperaturë të ulët (LT) me një rezistencë më të ulët prej afërsisht 50 megaohms krahasuar me qëllimin e përgjithshëm (GP) me një rezistencë prej rreth 100 megaohms. Kjo është e dobishme pasi shumë produkte ushqimore ruhen në temperatura të ulëta.

Trupi PVDF

Poliviniliden fluori (PVDF) është një plastikë e kategorisë ushqimore që është rezistente ndaj shumicës së kimikateve dhe tretësve që përdoren për dezinfektim në sektorin ushqimor, duke përfshirë klorin (zbardhues).

Sensori i integruar i temperaturës

Elektroda pH FC2053 përmban një sensor të integruar të temperaturës së termistorit për të siguruar lexime të shpejta dhe të kompensuara me saktësi edhe gjatë luhatjeve të papritura të temperaturës.

Lidhësi i shpejtë DIN

FC2053 përdor një lidhës DIN Quick Connect që e bën të thjeshtë lidhjen dhe heqjen e sondës, duke krijuar një lidhje të papërshkueshme nga uji pa përdredhje.

Specifikimet

Specifikime

Detaje

SKU

FC2053

Përshkrimi

Elektrodë pH FoodCare

Referenca

dyfishe, Ag/AgCl

Kryqëzimi / Shpejtësia e Fluksit

I hapur

Elektrolit

xhel

Presioni maksimal

0.1 bar

Intervali

pH: 0 deri në 12

Temperatura e rekomanduar e funksionimit

0 deri në 50°C (32 deri në 122°F) - LT

Struktura/ forma

konike(6 x 10 mm)

Sensor temperature

po

Përforcues

po

Materiali i trupit

PVDF

Kabulli

7-pole; 1 m (3,3')

Përdorimi i rekomanduar

kos, djathë, mish, ushqime gjysmë të ngurta, fruta, proshutë dhe salcice

Lidhja

Lidhja e shpejtë DIN **

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara