SKU
HI76312

Sonda e përcjellshmërisë me katër unaza - HI76312

532,00 € 58.520,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 532,00 EUR (58.520,00 Lekë)

In stock

HI76312 është një sondë përcjellshmërie me katër unaza e zëvendësueshme prej platini me një sensor të integruar të temperaturës dhe kabull prej 1 m.

  • E lehtë për t'u pastruar.
  • Sensor i brendshëm për temperaturën
  • E përkryer për t'u përdorur me seritë HI5000 të matësve të banakut

Të gjitha leximet kryhen me sondën e përcjellshmërisë me katër unaza HI76312 që ka një sensor të integruar të temperaturës për korrigjimin automatik të temperaturës. Katër unazat janë bërë me platin dhe trupi i elektrodës është prej plastike polieterimid (PEI) që është rezistent ndaj shumë kimikateve të ashpra. Dizajni me katër unaza lejon që kjo sondë të përdoret në një gamë të gjerë matjesh.

 

Specifikimet

Saktësia

±1% FS

Intervali

0,000 deri në 9,999 µS/cm; 10,00 deri në 99,99 µS/cm; 100,0 deri në 999,9 µS/cm;  1.000 deri në 9.999 mS/cm; 10,00 deri në 99,99 mS/cm; 100,0 deri në 1000,0 mS/cm EC* aktuale

Forma e majës

Sonda me 4 unaza

Gjatësia e trupit

120 mm

Temperatura e rekomanduar e funksionimit

-5 deri në 100°C (23 deri në 212°F)

Sensor temperature

po

Përforcues

jo

Materiali i trupit

PEI

Kabulli

1 m (3,3')

Aplikacionet 

Laborator

 Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara