SKU
HI97734

Fotometër portativ për klorin e lirë dhe total - HI97734

343,00 € 37.730,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 343,00 EUR (37.730,00 Lekë)

In stock

Fotometër portativ i papërshkueshëm nga uji

Këto fotometra portativ janë projektuar me një sistem optik inovativ që ofron performancë më të lartë në saktësi, përsëritshmëri dhe sasinë e kohës që duhet për të bërë një matje. Këto matës të papërshkueshëm nga uji janë jashtëzakonisht të thjeshtë me një modalitet tutorial qe ndihmon grafikisht përdoruesin, hap pas hapi, në kryerjen e një matjeje. Përdorimi i një matricë me pikë të pasme LED lejon përdorimin e çelësave virtualë duke e bërë operimin e matësit shumë intuitiv.

CILËSITË

Mbrojtës i papërshkueshëm nga uji

Mbrojtja ofron mbrojtje të papërshkueshme nga uji IP67.

CAL CHECK

Veçori të avancuara duke përfshirë CAL-Check për të verifikuar performancën dhe nëse është e nevojshme, për të rikalibruar.

Opsionet e konfigurimit

Opsionet e konfigurimit për personalizimin e njehsorit përfshijnë formatin e datës dhe orës, gjuhën dhe aktivizimin e modalitetit të tutorialit.

Format Kimike

Rezultatet mund të shfaqen në forma të shumta kimike.

Modaliteti Tutorial

Modaliteti tutorial për udhëzime hap pas hapi për të udhëhequr një përdorues për herë të parë se si të kryejë saktë një matje.

Kohëmatësi i reagimit

Kohëmatësi i integruar i reagimit që siguron qëndrueshmëri midis përdoruesve të shumtë.

Burimi i dritës me efikasitet të lartë:

Burimet e dritës LED ofrojnë performancë superiore në krahasim me llambat tungsteni. LED kanë një efikasitet ndriçues shumë më të lartë, duke siguruar më shumë dritë duke përdorur më pak energji. Ata gjithashtu prodhojnë pak nxehtësi, e cila përndryshe mund të ndikojë në stabilitetin elektronik.

Filtra me cilësi të lartë:

Filtrat optikë të përmirësuar sigurojnë saktësi më të madhe të gjatësisë valore dhe lejojnë marrjen e një sinjali më të ndritshëm dhe më të fortë. Rezultati përfundimtar është qëndrueshmëri më e lartë e matjes dhe më pak gabime në gjatësi vale.

Rendiment më i madh i dritës:

Një lente fokusimi mbledh të gjithë dritën që del nga kuveta, duke eliminuar gabimet nga papërsosmëritë dhe gërvishtjet që mund të jenë të pranishme në xhami. Përdorimi i lenteve konvekse redukton nevojën për indeksimin e kuvetave.

Funksionaliteti i kontrollit CAL:

Veçoria ekskluzive e kontrollit CAL të Hanna-s lejon verifikimin e performancës dhe kalibrimin e njehsorit duke përdorur standardet e gjurmueshme NIST. Shishet tona standarde të kontrollit CAL janë zhvilluar për të simuluar një vlerë specifike absorbimi në çdo gjatësi vale për të verifikuar saktësinë e leximeve të mëvonshme.

 Kuvetë me madhësi të madhe

Qeliza e mostrës së HI97734 përshtatet me një kuvetë të rrumbullakët xhami me një gjatësi  25 mm. Gjatësia relativisht të gjatë të kuvetës së kampionit lejon që drita të kalojë më shumë nga solucioni i mostrës, duke siguruar matje të sakta edhe në mostrat me absorbim të ulët.

Ekrani intuitiv i matricës së pikave:

HI97734 është projektuar me një LCD grafik me ndriçim të pasëm me çelësa virtualë, një tregues i statusit të baterisë. Përdoruesit do ta gjejnë ndërfaqen e njehsorit intuitiv dhe të lehtë për t'u lexuar. Një çelës i dedikuar ndihmës ofron informacion në lidhje me funksionimin aktual të njehsorit dhe mund të përdoret në çdo fazë të procesit të konfigurimit ose matjes për të treguar ndihmën kontekstuale.

Mbrojtja nga fikja automatike:

Matësi përdor tre bateri të zakonshme AA që lejojnë të merren rreth 800 matje. Funksioni i fikjes automatike e mbyll automatikisht njehsorin pas 15 minutash pasiviteti për të ruajtur jetëgjatësinë e baterisë.

 

Specifikime

 

Range Klori

0.00 deri 10.00 mg/L (si Cl₂)

Rezolucioni

0.01 mg/L

Saktësiaf

±0.03 mg/L ±3% e leximit në 25 °C

Metoda

Përshtatja e metodës EPA DPD 330.5

Sistemi i matjes

Burimi i drites light emitting diode

Filtër bandpass

420 nm

Gjerësia e filtrit bandpass

8 nm

Saktësia e gjatës së valës së filtrit bandpass

±1.0 nm

Detektor drite

fotoqelizë silikoni

Tipi i kuvetës

rreth 24.6 mm diametër (22 mm brenda)

Prerje automatike

50 lexime

Ekrani

128 x 64 pixel B/Ë LCD me backlight

Auto-off

pas 15 minutave të pasivitetit (30 minuta para një matjeje LEXO)

Bateria

alkaline 1.5 V AA (3) / > 800 matje (pa dritë të pasme)

Mjedisi

0 deri në 50°C (32 deri 122°F); 0 deri në 100% RH

Dimensionet

142.5 x 102.5 x 50.5 mm (5.6 x 4.0 x 2.0")

Pesha

380 g (13.4 oz.)

Informacione**

HI97734 vjen së bashku me mostrat kuveta  (2), kapaku i mostrave (2), stopper plastik (2), bateri AA 1.5V (3), çertifikatë e cilësisë së instrumentit dhe manual instruksionesh. STANDARDET CAL Check dhe reagentët e testimit të shitur veçmas HI97734C përfshijnë fotometrin, standardet CAL Check, kuvetat e mostrave (2), kapakët e mostrave (2), stopperët plastikë (2), bateritë AA 1.5V (3), pëlhurat e fshirjes së kuvetave, gërshërët, certifikatat e cilësisë së instrumenteve, manualin e udhëzimit dhe valixhen mbajtëse  HI7101412. Reagentë të shitur më veteTë gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara