SKU
HI701-11

Kontroll i kalibrimit të klorit të lirë - HI701-11

In stock

This product is dangerous. Please request a quotation for this product.

Seti i kontrollit të kalibrimit falas të klorit - HI701-11 ofron një zgjidhje të thjeshtë për të vërtetuar kontrollin e klorit falas® HC - HI701 në intervalin nga 0,00 deri në 2,50 ppm (mg/L). Ky grup standardesh me cilësi të lartë është prodhuar në objektin tonë më të avancuar dhe është i pajisur me një certifikatë analize. Certifikata e Analizës siguron numrin e lot, vlerat e referencës dhe datën e skadencës për të siguruar gjurmueshmërinë kur certifikon Checker® HC.

Detajet

HI701-11 është një grup standardesh kalibrimi me cilësi të lartë që i lejon përdoruesit të vërtetojnë kontrolluesin e klorit falas®HC - HI701. HI701-11 përfshin një kuvetë të mbyllur për klor pa ppm zero dhe një kuvetë që është e ngjyrosur me një kampion klori të lirë prej 1,00 +/- 0,05 ppm @ 25°C. Seti i kontrollit të kalibrimit prodhohet në objektin tonë të prodhimit më të avancuar duke përdorur kimikate të shkallës së reagentëve në një mjedis të kontrolluar nga temperatura.

Specifikimet

Certifikata e Analizes po
Paketimi kuveta
Sasia 1 set
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara