SKU
HI701

TESTUESI PËR KLORIN E LIRË- HI701

67,00 € 7.370,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 67,00 EUR (7.370,00 Lekë)

In stock

Merrni rezultate të sakta të testimit të ujit me MATËSIN e Klorit të Lirë HI701. Me një lexim dixhital, nuk ka më vështirësi për të përcaktuar ngjyrat vizualisht. Dizajni kompakt i këtij testuesi të klorit përshtatet në xhepin tuaj ose ruhet lehtësisht në dyqanin tuaj.

  • Më e lehtë për t'u përdorur dhe më e saktë se kitet e testeve kimike.
  • Funksionimi me një buton e bën të thjeshtë marrjen e rezultateve tuaja të klorit pa pagesë.
  • E shkëlqyeshme për cilësinë e ujit, testimin mjedisor , pishinat dhe llixhat.
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara