SKU
HI38018

Kiti i testimit kimik për klorin e lirë- HI38018

101,00 € 11.110,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 101,00 EUR (11.110,00 Lekë)

In stock

Klori i lirë reagon me jonet e amonit dhe komponimet organike për të formuar komponime klori duke rezultuar në zvogëlimin e aftësive dezinfektuese krahasuar me klorin e lirë. Këto komponime klori së bashku me kloraminat formojnë klorin e kombinuar. Klori i kombinuar dhe teprica e klorit të lirë së bashku rezultojnë në klor total. Ndërsa klori i lirë ka një potencial shumë më të lartë dezinfektues, klori i kombinuar ka stabilitet shumë më të lartë dhe ka paqëndrueshmëri më të vogël. Duhet të ketë nivele të mjaftueshme të klorit të lirë të pa reaguar për dezinfektim adekuat, por jo aq sa të bëhet i dëmshëm.

Informacioni i porosisë: Kompleti i kiteve të testimit kimik për klorin e lirë HI38018 vjen me reagentin për klorin e lirë HI93701-0 (200 pako), shishe të demineralizuar me kapak 12 L, disk kontrollues, viale qelqi me kapak (2) dhe pipeta plastike 3 ml.

 

Specifikimet :

Metoda 

Disk kontrollues 

Intervali

0,00-0,70 mg/L 0,0-3,5 mg/L 

Rritja më e vogël 

0,02 mg/L 0,1 mg/L 

Metoda Kimike 

DPD 

Numri i Testeve 

200 

Pesha 

647 g 

 Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara