SKU
HI97701

Fotometër portativ për klorin e lirë - HI97701

342,00 € 37.620,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 342,00 EUR (37.620,00 Lekë)

In stock

Fotometri i klorit të lirë HI97701 kombinon saktësinë dhe lehtësinë e përdorimit në një dizajn të thjeshtë e të lëvizshëm. Sistemi i avancuar optik siguron saktësi të cilësisë laboratorike ndërsa dizajni i tij miqësor për përdoruesit është i lehtë për çdo person duke e bërë atë fotometrin e përsosur për nevojat tuaja të testimit të cilësisë së ujit. HI97701 mat klorin e lirë në mostrat e ujit nga 0,00 në 5,00 mg/L (ppm).

 • Nuk nevojitet kohë për ngrohje përpara se të bëni matje.
 • Modaliteti tutorial për udhëzime të thjeshta hap pas hapi.
 • Përdor pluhur ose reagentë të lëngshëm që kursejnë kosto.

Karakteristikat për testim më të mirë

Lëreni fotometrin tuaj t'ju udhëheqë përmes konfigurimit, kalibrimit dhe testimit me mësime dhe animacione në ekran, në mënyrë që të dini gjithmonë hapin tjetër. Thjesht përdorni "Modalitetin Tutorial" në çdo fazë të procesit të konfigurimit ose matjes me çelësin e dedikuar të ndihmës. Funksioni i fikjes automatike zgjat jetën e baterisë dhe kursen energjinë nëse njehsori lihet aksidentalisht i ndezur. Kur niveli i baterisë është nën 10%, një simbol paralajmërues do të pulsojë për të treguar gjendjen e ulët të baterisë. Kur fuqia e ulët e baterisë mund të ndikojë në rezultatet tuaja, njehsori do të fiket për të shmangur leximet e gabuara të shkaktuara nga niveli i ulët i baterisë.

Regjistrimi i të dhënave

Keni humbur një matje? Nuk ka nevojë të shqetësoheni sepse fotometri juaj do të regjistrojë automatikisht 50 matjet e fundit. Rezultatet mund të shihen në çast duke përdorur menunë e rikthimit të regjistrave.

 

CAL Check Validation

Hanna’s CAL Check ofron një mënyrë të drejtpërdrejtë dhe pa stres për të siguruar që fotometri juaj të funksionojë siç duhet. Thjesht futni standardet e certifikuara të CAL Check dhe lëreni njehsorin tuaj t'ju udhëheqë. Nëse fotometri juaj është jashtë specifikimeve për ndonjë arsye, thjesht kalibroni sipas standardit tuaj.

Sistemi i avancuar optik

Një diodë që lëshon dritë (LED) siguron më shumë dritë duke përdorur më pak energji dhe një filtër interference me brez të ngushtë rezulton në lexime më të sakta dhe të përsëritshme.

Struktura

Projektuar për të përballuar goditjet dhe rëniet.Trupi i ri IP67 siguron performancë të lartë në çdo mjedis. Optika e brendshme është e mbrojtur nga pluhuri, papastërtia dhe uji i jashtëm. Ky fotometër përdor një sistem ekskluziv të mbylljes për të siguruar që kuvetat të vendosen në mbajtëse në të njëjtin pozicion për lexime të sakta çdo herë.

Dizajn portativ

I krijuar për analiza  në terren dhe laborator. Një ekran LCD me ndriçim të pasmë ofron lexime nga çdo kënd. Bateritë AA kanë jetëgjatësi për më shumë se 800 matje.Ne besojmë se blerja e një matësi duhet të jetë e thjeshtë. Fotometri juaj HI97701 ka shumë nga aksesorët e nevojshëm për matje të suksesshme.

HI97701 është i pajisur me:

 • Kuvetë për mostrën ( 2 copë)
 • Pajisje (Sample cap), (2 copë)
 • Pajisje (Plastic stopper), ( 2 copë )
 • Bateritë alkaline: 1.5V AA  (3 copë)
 • Manuali i udhëzimeve
 • Certifikata e cilësisë së aparatit

Përmirësoni kompletin Free Chlorine Photometer Kit (duke përfshirë CAL Check Standards) për opsionin më ekonomik për testim.

Çdo HI97701C furnizohet me:

 • Kuvetë për mostrën ( 2 copë)
 • Pajisje (Sample cap), (2copë)
 • Pajisje (Plastic stopper), ( 2 copë)
 • A ZERO ‑ CAL CheckTM Kuveta A
 • HI97701B - CAL CheckTM Kuveta B për klorin e lirë dhe total (Pluhur) & (Lëng)
 • Pëlhurë për fshirjen e kuvetës
 • Gërshërë
 • Bateri alkaline: 1.5V AA (3 copë)
 • Manuali i udhëzimeve
 • Certifikata e cilësisë së aparatit
 • CAL CheckTM certifikatë standarde

Specifikimet:

   
sku HI97701
Intervali klori i lirë 0.00 në 5.00 mg/L
Rezolucioni klori i lirë 0.01 mg/L
Saktësia klori i lirë ±0.03 mg/L ±3% në 25 °C
Metoda klori i lirë Përshtatja e metodës EPA DPD 330.5
Burimi i dritës Diodë që emëton dritë
Dedektori Fotocelë silikoni
Bandpass Filter Bandwidth 8 nm
Bandpass Filter Wavelength Accuracy ±1.0 nm
Regjistrime 50 lexime
Bateritë Alkaline 1.5 V AA (3 pcs.)
Jetëgjatësia e baterisë > 800 matje (pa dritën e pasme)
Auto-off Pas 15 minutash pasiviteti (30 minuta para një matje READ)
Mjedisi 0 në 50 °C (32 në 122 °F); 0në 100% RH
Dimensioni 142.5 x 102.5 x 50.5 mm (5.6 x 4.0 x 2.0")
Pesha 380 g (13.4 oz.)
Garancia 2 vite
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara