SKU
HI701-25

Reagentë për klorin e lirë (25 Teste) - HI701-25

12,00 € 1.320,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 12,00 EUR (1.320,00 Lekë)

Out of stock

HI701-25 janë reagentët zëvendësues për HI701 Free Chlorine Checker HC. Këto reagentë me cilësi të lartë janë prodhuar dhe kanë të shënuar qartë  numrin LOT dhe datën e skadencës në çdo pako për gjurmueshmëri.

Detaje

HI701-25 janë reagentë me cilësi të lartë që janë pre-measured, duke lejuar që përdoruesit të arrijnë matje të shpejta dhe të sakta me HC-në e tyre Free Chlorine Checker. Këto reagents ndjekin Metodën DPD në të cilën reagimi në mes të klorit dhe reagent shkakton një ngjyrë rozë në mostër. Duke shtuar thjesht paketën e reagentit HI701-25 në mostër, reagimi do të ndodhë dhe HI701 do të përcaktojë përqendrimin nga ngjyra që prodhohet. Rezultatet do të shfaqen në ppm (mg/L) të klorit të lirë. Këto reagentë janë projektuar për t'u përdorur me mostra që kanë një gamë të pritshme prej 0.00 deri në 2.50 ppm klorin e lirë®

 

Specifikimet

Paketa

Paketa

Sasia

25 teste

Metoda

adaptimi i metodës USEPA 330.5 dhe Metoda Standarde 4500-Cl G. Reaksioni midis klorit dhe reagentëve shkakton një ngjyrë rozë në mostër.Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara