SKU
HI97762

Fotometër Ultra Low Range për klorin e lirë- HI97762

343,00 € 37.730,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 343,00 EUR (37.730,00 Lekë)

In stock

Fotometri Ultra Low Range për klorin e lirë HI97762 kombinon saktësinë dhe lehtësinë e përdorimit në një dizajn të thjeshtë e të lëvizshëm. Sistemi i avancuar optik siguron saktësi në cilësinë laboratorike ndërsa dizajni i tij është i lehtë për çdo përdorues duke e bërë atë fotometrin e përsosur për nevojat tuaja të testimit të cilësisë së ujit. Matësi HI97762 mat përmbajtjen e klorit të lirë në mostrat e ujit në intervalin 0,000 deri në 0,500 mg/L (ppm).

 • Nuk nevojitet kohë për ngrohje përpara se të bëni matje.
 • Modaliteti tutorial për udhëzime të thjeshta hap pas hapi.
 • CAL Check për validimin dhe kalibrimin e aparaturës.

hi977-menu-hand

Karakteristikat më të mira për testim më të mirë

Lëreni fotometrin tuaj t'ju udhëheqë përmes konfigurimit, kalibrimit dhe testimit me mësime dhe animacione në ekran, në mënyrë që të dini gjithmonë hapin tjetër. Thjesht përdorni "Modalitetin Tutorial" në çdo fazë të procesit të konfigurimit ose matjes me çelësin e dedikuar të ndihmës. Funksioni i fikjes automatike zgjat jetën e baterisë dhe kursen energjisë nëse njehsori lihet aksidentalisht i ndezur. Kur niveli i baterisë është nën 10%, një simbol paralajmërues do të pulsojë për të treguar gjendjen e ulët të baterisë. Kur fuqia e ulët e baterisë mund të ndikojë në rezultatet tuaja, njehsori do të fiket për të shmangur leximet e gabuara të shkaktuara nga niveli i ulët i baterisë.

Regjistrimi i të dhënave

Keni humbur një matje? Nuk ka nevojë të shqetësoheni sepse fotometri juaj do të regjistrojë automatikisht 50 matjet e fundit. Rezultatet mund të shihen në çast duke përdorur menunë e rikthimit të regjistrave.

Vlerësimi CAL Check

Veçoria ekskluzive CAL Check e Hanna-s siguron që fotometri juaj të funksionojë siç duhet. Thjesht futni standardet e certifikuara të CAL Check dhe lëreni njehsorin tuaj t'ju udhëheqë përmes ekranit. Nëse fotometri juaj është jashtë specifikimeve për ndonjë arsye, thjesht kalibroni sipas standardit tuaj. 

free-chlorine-ulr-portable-photometer-hi97762-angle

Sistemi i avancuar optik

Një diodë që lëshon dritë (LED) siguron më shumë dritë duke përdorur më pak energji dhe një filtër interference me brez të ngushtë rezulton në lexime më të sakta dhe të përsëritshme.

Struktura

Projektuar për të përballuar goditjet dhe rëniet, trupi i ri IP67 siguron performancë të lartë në çdo mjedis. Optika e brendshme është e mbyllur nga pluhuri, papastërtia dhe uji i jashtëm. Përveç kësaj, noton në rast se ju bie metri në ujë. Ky fotometër përdor një sistem ekskluziv të mbylljes për të siguruar që kuvetat të vendosen në mbajtëse në të njëjtin pozicion për lexime të sakta çdo herë.

Dizajni portativ

I krijuar për t'u futur lehtë në dorën tuaj për testimin në lëvizje ose për testim  në një tavolinë, një ekran LCD me ndriçim të pasëm ofron lexime nga çdo kënd, ditën apo natën. Bateritë AA ofrojnë jetëgjatësi për më shumë se 800 matje.

 

Ne besojmë se blerja e një matësi duhet të jetë e thjeshtë. Fotometri juaj HI97762 ka shumë nga aksesorët e nevojshëm për matje të suksesshme.

Çdo HI97762 furnizohet me:

 • Kuvetë për mostrën (2 copë.)
 • Kapak për mostrën (2 copë.)
 • Tapa plastikë (2 copë.)
 • Bateri alkaline: 1.5V AA (3 copë.)
 • Manuali i udhëzimeve
 • Certifikata e cilësisë së njehsorit

Përmirësojeni kompletin e fotometrit të klorit të lirë (përfshirë standardet CAL Check) për opsionin më ekonomik për testim.

Çdo HI97762C furnizohet me :

 • Kuvetë për mostrën (2 copë.)
 • Kapak për mostrën (2 copë.)
 • Tapa plastikë (2 copë.)
 • A ZERO ‑ CAL Check Kuveta A
 • HI97735B - Kuveta B CAL Check për klorin e lirë URL
 • Gërshërë
 • Bateri alkaline: 1.5V AA (3 copë.)
 • Manuali i udhëzimeve
 • Certifikata e cilësisë së njehsorit
 • Certifikata standarde CAL Check

Specifikimet

sku

HI97762

Klori i Lirë, ULR Intervali

0.000 deri në 0.500 mg/L

Klor i lirë, ULR Rezolucioni

0,001 mg/L (ppm)

Klori i lirë, URL Saktësia

±0.020 mg/L ±3% e leximit

Klori i lirë, metoda URL

Përshtatja e Metodës Standarde për Ekzaminimin e Ujit dhe Ujërave të Zeza, Botimi i 18-të, 4500-Cl G, metoda kolorimetrike DPD

Burimi dritës

diodë që lëshon dritë

Detektor i dritës

fotocelë silikoni

Gjerësia e brezit të filtrit të brezit

8 nm

Saktësia e gjatësisë së valës së filtrit të brezit

±1,0 nm

Regjistrimet

50 lexime (regjistrimi automatik)

Furnizimi me energji elektrike

Alkaline 1,5 V AA (3 copë)

Jetëgjatësia e baterisë

> 800 matje (pa dritë prapa)

Fikja automatike

Pas 15 minutash pasiviteti (30 minuta para një matjeje READ)

Mjedisi

0 deri në 50 °C (32 deri në 122 °F); 0 deri në 100% RH

Dimensionet

142,5 x 102,5 x 50,5 mm (5,6 x 4,0 x 2,0")

Pesha

380 g (13,4 oz.)

Garancia

2 vite

 

 
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara