SKU
HI7042S

Solucion Elektrolit për Oksigjenin e Tretur për Sondat Galvanike (30 mL) - HI7042S

26,00 € 2.860,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 26,00 EUR (2.860,00 Lekë)

In stock

Tretësira elektrolite mbushëse HI7042S është zhvilluar për sondat galvanike të oksigjenit të tretur të Hannë-s. Të kesh tretësirën e duhur të elektrolitit është thelbësore për performancën e sondës tuaj të oksigjenit të tretur.

  • Shishe pikatore e përshtatshme
  • E prodhuar me kimikate me pastërti të lartë

Detaje:

HI7042S është e projektuar për të rimbushur tretësirën e elektrolitit për sondat galvanike të oksigjenit të tretur. Teknologjia e sensorit galvanik nuk kërkon tension të jashtëm pasi diferenca në potencial midis katodës dhe anodës është më e madhe se 0,5 volt. Sensorët galvanik DO përbëhen nga dy elektroda, një anodë zinku dhe katodë argjendi, të dyja të zhytura në tretësirën e elektrolitit. Një membranë e përshkueshme nga oksigjeni ndan anodën dhe katodën nga tretësira që matet. Oksigjeni shpërndahet nëpër membranë dhe ndërvepron me brendësinë e sondës për të prodhuar një rrymë elektrike që është proporcionale me përqendrimin e oksigjenit në një tretësirë.

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara