SKU
HI76407/10

Sonda Galvanike e Oksigjenit të Tretur me Sensor të Brendshëm për Temperaturën, Lidhës DIN dhe Kabull 10 m - HI7640/10

348,00 € 38.280,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 348,00 EUR (38.280,00 Lekë)

In stock

Kjo sondë galvanike e oksigjenit të tretur është projektuar për të punuar me HI8410 për të monitoruar përqendrimin e DO në një gamë të gjerë aplikimesh të proceseve industriale.

  • Teknologji galvanike.
  • Sensori i integruar i temperaturës për kompensimin automatik të temperaturës.
  • E ndërtuar për përdorim të përditshëm, të kërkuar në aplikime industriale.

Shumëllojshmëri të gjatësive të kabullit

Kabull 10m për përdorim me HI8410.

Sensori i integruar i temperaturës së termistorit

Siguron lexime të shpejta dhe të kompensuara me saktësi edhe gjatë luhatjeve të papritura të temperaturës.

Lidhës DIN

Lidhësi i sensorit është specifik dhe lejon lidhjen e lehtë me njehsorin e përputhshëm.

Specifikimet

SKU HI76407/F
Referenca Platin/Argjend
Lloji/forma membranë polorografike
Sensor temperature po
Materiali i trupit ABS
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara