SKU
HI76410/10

Sonda Galvanike e DO me Sensor të Brendshëm të Temperaturës, Lidhës DIN dhe Kabull 10 m për Përdorim me HI8410 - HI76410/10

521,00 € 57.310,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 521,00 EUR (57.310,00 Lekë)

In stock

Kjo sondë galvanike e oksigjenit të tretur është projektuar për të punuar me HI8410 për të monitoruar përqendrimin e DO në një gamë të gjerë aplikimesh të proceseve industriale.

  • Teknologji galvanike.
  • Sensori i integruar i temperaturës për kompensimin automatik të temperaturës.
  • E ndërtuar për përdorim të përditshëm, të kërkuar në aplikime industriale

Sonda galvanike për DO

Pajisur me një membranë që mbulon sensorin galvanik.

Sensori i integruar i temperaturës së termistorit

Siguron lexime të shpejta dhe të kompensuara me saktësi edhe gjatë luhatjeve të papritura të temperaturës.

Lidhës DIN

Lidhësi i sensorit është specifik i prodhuesit dhe lejon lidhjen e lehtë me matësin.

Shumëllojshmëri të gjatësive të kabullit

Kabull 10m për përdorim me HI8410.

 

Specifickimet

Oksigjeni i Tretur

DO

Lloji i sensorit

Termistor NTC

Përshkrimi

Sonda galvanike DO

Matching Pin

Jo

Kalibrimi

manual, në 1-pikë

Sensor temperature

Po

Lloji i sensorit të temperaturës

Termistor

Kabulli

10m

Përforcues

No

Lloji i lidhësit

DIN

 

 Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara