SKU
HI7698194-2

Sensori galvanik DO për sondën HI769819X - HI7698194-2

246,00 € 27.060,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 246,00 EUR (27.060,00 Lekë)

In stock

HI7698194-2 është një sensor oksigjeni i tretur galvanik i zëvendësueshëm për përdorim me familjen e matësve dhe sondave portative multiparametrike të Hanna-s. Trupi i sensorit është i ndërtuar nga materiali i qendrueshëm ABS dhe përmban një dizajn membranore lehtësisht të zëvendësueshme. Membranat janë të ndërtuara nga HDPE dhe secili kapak vidhohet në sensor. Sensori HI7698194-2 përmban një katodë argjendi dhe anodë zinku. Moduli i sensorit është i koduar me ngjyra për instalim dhe integrim të lehtë me sondën.

  • Kapakë membranash që zëvendësohen lehtësisht
  • Nuk ka kohë ngrohjeje
  • Sensori i koduar me ngjyra

Kapakë membranash që zëvendësohen lehtësisht

Membranat HDPE (Polietilen me densitet të lartë) përdorin një dizajn kapaku me vidë për mbushje të thjeshtë të elektrolitit dhe vendosje të lehtë në sensor.

Nuk ka kohë ngrohjeje

Dizajni galvanik i sensorit nuk kërkon kohë kondicionimi për elektrodat, duke ju lejuar të bëni matjet menjëherë.

Sensori i koduar me ngjyra

Sensorët janë të koduar me ngjyra që të përputhen me portat e sensorit në sondë për lidhje dhe identifikim të shpejtë, të zëvendësueshëm në terren.

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara