SKU
HI11103

Elektrodë pH e mbushur me xhel me lidhës DIN Quick Connect - HI11103

133,00 € 14.630,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 133,00 EUR (14.630,00 Lekë)

In stock

HI11103 është një elektrodë pH me trup qelqi, e mbushur me xhel, që ka një lidhje të vetme dhe një sensor të integruar të temperaturës dhe lidhet me njehsorin me një lidhës DIN të lidhjes së shpejtë. Ky lloj lidhësi është në pronësi të matësve specifikë si HI98190. Kjo elektrodë ka një lidhje të vetme qeramike në qelizën e jashtme të referencës dhe pjesa sferike e sensorit të pH-së është bërë me xhami të qëllimit të përgjithshëm. Kjo konsideratë e dizajnit është ideale për laboratorin që nuk dëshiron të rimbushë një elektrodë pH.

  • Sensori i integruar i temperaturës
  • Dizajni i një kryqëzimi të vetëm
  • I mbushur me xhel

Hanna Instruments ofron një shumëllojshmëri të gjerë elektrodash pH që janë të dizajnuara për shumë aplikacione të ndryshme. Lloji i xhamit që përdoret për të ndjerë pH, forma e llambës, materiali i trupit, lloji i kryqëzimit, lloji i referencës dhe elektrolitit të përdorur janë vetëm disa nga konsideratat e projektimit.

 


HI11103 përdor xhami për qëllime të përgjithshme (GP), llambë sferike, trup qelqi, grimca të vetme qeramike, bashkim të vetëm dhe është e mbushur me xhel.

 

Formulimi i qelqit për qëllime të përgjithshme

Xhami me qëllim të përgjithshëm (GP), siç nënkupton edhe emri, është një formulim standard qelqi që përdoret për përdorim të përgjithshëm. Një elektrodë pH me xham GP do të ketë një rezistencë prej 100 megaohm në 25°C dhe është e përshtatshme për matjen e pH të mostrave që janë në temperaturat e ambientit. HI11103 është i përshtatshëm për t'u përdorur me mostra që janë midis 0 dhe 80°C.

 


Llambë sferike

Llamba sferike është për përdorim të përgjithshëm. Forma të tjera majash përfshijnë konik për depërtim dhe majë të sheshtë për matjet e sipërfaqes.

 


Trup qelqi

Trupi i qelqit është ideal për përdorim laboratorik. Xhami është rezistent ndaj shumë kimikateve të ashpra dhe pastrohet lehtësisht. Trupi i qelqit gjithashtu lejon një transferim të shpejtë të nxehtësisë në elektrolitin e brendshëm të referencës. MV e gjeneruar nga qeliza e referencës varet nga temperatura. Sa më shpejt që elektroda të arrijë ekuilibrin, aq më i qëndrueshëm është potenciali i referencës.

 


Referenca e vetme e kryqëzimit qeramike

HI11103 është një elektrodë pH me një lidhje të vetme. Kryqëzimi i njohur gjithashtu si një urë kripe është një komponent i domosdoshëm i qarkut elektrik. Lëvizja e joneve duhet të rrjedhë nëpër kryqëzim për një lexim të qëndrueshëm. Qeliza e referencës ka një frit të vetëm qeramike. Qeramika është një material poroz që shkrihet lehtësisht me trupin e qelqit dhe ka një koeficient të ngjashëm zgjerimi. Një bashkim i vetëm qeramik ka një shpejtësi rrjedhjeje prej 15-20 μL/orë. Lloje të tjera kryqëzimi janë të disponueshme me shpejtësi më të lartë rrjedhëse dhe të bëra me materiale të ndryshme.

 


I mbushur me xhel

HI11103 është një trup qelqi, elektrodë pH laboratorike që përdor një elektrolit xhel. Sonda e mbushur me xhel është ideale për laboratorin që kërkon funksionim pa mirëmbajtje, përveç pastrimit dhe kalibrimit rutinë. HI11103 nuk kërkon një zgjidhje elektrolite rimbushëse.

 


Lidhësi i shpejtë DIN

HI11103 përdor një lidhës DIN Quick Connect që e bën lidhjen dhe heqjen e sondës të thjeshtë dhe të lehtë. Ky lloj lidhësi është në pronësi të njehsorit. Shihni tabelën e specifikimeve për njehsorët e përputhshëm.

 

Specifikime

Materiali i trupit

Xhami

Referenca

e vetme, Ag/AgCl

Kryqëzimi / Shkalla e rrjedhjes

qeramike, e vetme / 15-20 µL/h

Elektrolit

Xhel

Gama

pH: 0 deri në 13

Maks. presioni

0.1 bar

Forma e majës

sferike (diametri: 9,5 mm)

Diametri

12 mm

Temperatura e rekomanduar e funksionimit

0 deri në 80°C (32 deri në 176°F) - GP

Sensor temperature

po

Përforcues

po

Kabllo

koaksiale; 1 m (3,3')

Lidhje

DIN

Aplikacionet

Qëllimi i përgjithshëm

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara