SKU
HI7061M

Tretësirë pastruese për qëllime të përgjithshme (230 mL) - HI7061M

16,00 € 1.760,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 16,00 EUR (1.760,00 Lekë)

In stock

HI7061M është një tretësirë pastruese për qëllime të përgjithshme që mund të përdoret për një sërë aplikacionesh. Elektrodat mund të bëhen të pista nga përdorimi dhe do të prodhojnë rezultate të pasakta. Solucionet e pastrimit të Hanna eliminojnë papastërtitë dhe mbetjet që mbeten në sipërfaqet e elektrodës kur zhyten në mostra gjatë matjes ose kur ruhen gabimisht. Hanna sugjeron pastrimin e rregullt të llambës dhe lidhjes së elektrodës për të siguruar që sonda të jetë gjithmonë e pastër dhe për të parandaluar çdo bllokim të kryqëzimit.

  • Formuluar posaçërisht për pastrimin e elektrodave
  • Mbyllje hermetike për të siguruar cilësi
  • Data e skadencës dhe numri i lotit

Detaje:

Shkaku më i zakonshëm për pasaktësitë e matjes së pH është një elektrodë e papastër ose e pastruar në mënyrë jo të duhur. Kjo është shumë e rëndësishme të theksohet sepse gjatë kalibrimit, instrumenti supozon që elektroda është e pastër dhe se kurba e standardizimit e krijuar gjatë procesit të kalibrimit do të mbetet një referencë e vlefshme deri në kalibrimin e ardhshëm. Matësit e pH në treg sot do të lejojnë një tension kompensues prej afërsisht ±60 mV. Devijimi nga 0 mV nuk është i pazakontë, por në mënyrë ideale nuk duhet të jetë më i madh se ±30 mV.  Nëse zhvendosja mV vazhdon të devijojë dhe njehsori është i kalibruar me një elektrodë të ndotur, atëherë do të rezultojnë lexime të pasakta. 

electrode-cleaning-illustration

Pastrimi është një rutinë e shpejtë dhe efektive që duhet të kryhet rregullisht si masë parandaluese kundër përdorimit të elektrodës së ndotur dhe për të siguruar që kryqëzimi të mos bllokohet. Duke e zhytur thjesht elektrodën në solucionin pastrues HI7061M për 15 deri në 20 minuta, do të shpërndahet çdo depozitim minerali ose veshje të tjera.

Shishe e papërshkrueshme nga ajri

  • Siguron cilësi dhe freski të tretësirës

Çdo shishe e shënuar me numrin e lotit dhe datën e skadencës

  • Solucionet e pastrimit Hanna janë të formuluara posaçërisht për të pasur një skadencë prej 5 vjetësh nga prodhimi për një shishe të pahapur.
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara