SKU
HI8061L

Cleaning Solution për qëllime të përgjithshme në shishe FDA (500 mL) - HI8061L

35,00 € 3.850,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 35,00 EUR (3.850,00 Lekë)

In stock
HI8061L është një zgjidhje pastrimi për qëllime të përgjithshme që ofrohet në një shishe në përputhje me FDA. Elektrodat mund të bëhen të pista nga përdorimi dhe do të prodhojnë rezultate të pasakta edhe kur lexojnë saktë në një tampon pH. Solucionet e pastrimit të Hanna eliminojnë papastërtitë dhe mbetjet që mbeten në sipërfaqet e elektrodës kur zhyten në mostra gjatë matjes ose kur ruhen gabimisht. Hanna sugjeron pastrimin e rregullt të llambës dhe lidhjes së elektrodës për të siguruar që sonda të jetë gjithmonë e pastër dhe për të parandaluar çdo bllokim të kryqëzimit.
 
  • Formuluar posaçërisht për pastrimin e elektrodave
  • Mbyllje e ajrosur për të siguruar cilësi
  • Data e skadencës dhe lot number

Detajet

Shkaku më i zakonshëm për pasaktësitë e matjes së pH është një elektrodë e papastër ose e pastruar në mënyrë jo të duhur. Kjo është shumë e rëndësishme të theksohet, sepse gjatë kalibrimit, instrumenti supozon që elektroda është e pastër dhe se kurba e standardizimit e krijuar gjatë procesit të kalibrimit do të mbetet një referencë e vlefshme deri në kalibrimin e ardhshëm. Matësit e pH në treg sot do të lejojnë një tension kompensues prej afërsisht ±60 mV. Devijimi nga 0 mV nuk është i pazakontë, por në mënyrë ideale nuk duhet të jetë më i madh se ±30 mV. Procesi i kalibrimit kompenson ndryshimin në tensionin e kompensimit. Nëse zhvendosja mV vazhdon të devijojë dhe njehsori është i kalibruar me një elektrodë të ndotur, atëherë do të rezultojnë lexime të pasakta.

electrode cleaning illustration

Pastrimi është një rutinë e shpejtë dhe efektive që duhet të kryhet rregullisht si masë parandaluese kundër përdorimit të elektrodës së ndotur dhe për të siguruar që kryqëzimi të mos bllokohet. Thjesht duke e zhytur elektrodën në solucionin pastrues HI8061L për 15 deri në 20 minuta do të shpërndajë çdo depozitim mineral ose veshje të tjera.

 

Shishe në përputhje me FDA

  • Shishe që bllokon dritën për të parandaluar degradimin nga rrezet UV


Shishe e ajrosur me vulë të papërshtatshme

  • Siguron cilësi dhe freski të zgjidhjes


Çdo shishe e shënuar me numrin e lotit dhe datën e skadencës.

  • Solucionet e pastrimit Hanna janë të formuluara posaçërisht për të pasur një skadencë prej 5 vjetësh nga prodhimi për një shishe të pahapur.

 

Hanna ofron një linjë të plotë zgjidhjesh pastrimi të krijuara për aplikime specifike.

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara