SKU
HI7061L

Tretësirë pastruese për elektrodën e pH (500 mL) HI7061L

19,00 € 2.090,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 19,00 EUR (2.090,00 Lekë)

In stock

HI7061L është një tretësire e përgjithshme pastrimi për elektrodën pH dhe ORP që mund të përdoret për një shumëllojshmëri aplikimesh. Elektrodat e pH-së kontaminohen gjatë përdorimit dhe mund të japin rezultate të pasakta. Përdorni tretësiren tonë të përgjithshme të pastrimit të elektrodës pH për të zgjatur jetën e elektrodës suaj dhe për të siguruar lexime të sakta.

  • Të formuluara posaçërisht për pastrimin e elektrodave pH dhe ORP
  • Kanë te specifikuar datën e skadencës dhe nr LOT.
  • Të paketuara për të siguruar cilësinë.

Shkaku më i zakonshëm për pasaktësitë e matjes së pH-së është një elektrodë e papastër ose e pastruar në mënyrë të papërshtatshme. Kjo është shumë e rëndësishme për t'u vërejtur, sepse gjatë kalibrimit, instrumenti supozon se elektroda është e pastër dhe se kurba e standardizimit e krijuar gjatë procesit të kalibrimit do të mbetet një referencë e vlefshme deri në kalibrimin e ardhshëm. PH metrat në treg sot do të lejojë një tension offset prej afërsisht ±60 mV. Devijimi nga 0 mV nuk është i pazakontë por idealisht duhet të jetë jo më i madh se ±30 mV. Procesi i kalibrim kompenson ndryshimin e tensionit offset. Nëse mV offset vazhdon të devijojë dhe matësi kalibrohet me një elektrode të pistë atëherë do të rezultojnë në lexime të pasakta.

 

 

Pastrimi është një rutinë e shpejtë dhe efektive që duhet të kryhet rregullisht si një masë parandaluese kundër përdorimit të një elektrode të pistë dhe për të siguruar që nyja nuk është e bllokuar. Thjesht duke e zhytur elektrodën në tretësiren e pastrimit HI7061L për 15 deri në 20 minuta do të shpërbëjë çdo depozitë minerale ose veshje.

Paketim I tillë që siguron cilësinë

  • Siguron cilësinë dhe freskinë e tretësires

Çdo shishe ka nr e LOT-it dhe datën e skadencës.

  • Tretësiret e pastrimit Hanna janë formuluar posaçërisht për të patur një skadim prej 5 vjetësh nga prodhimi për një shishe të pahapur.

 

Specifikime

Aplikime

Qëllimi i përgjithshëm 

Paketa 

shishe 

Madhësia 

500 mL 

Sasia 

Çertifikata e Analizës 

Jo 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara