SKU
HI11312

Elektroda e pH e rimbushme prej qelqi me teknologjinë HALO-HI11312

263,00 € 28.930,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 263,00 EUR (28.930,00 Lekë)

In stock

PH metri ynë HALO® Wireless ka një trup qelqi të rimbushëm dhe një llambë sensori sferike të qelqtë të krijuar për përdorim të përditshëm laboratorik. Të gjitha leximet transmetohen drejtpërdrejt në pajisjen tuaj Apple ose Android.

 • Bëni matjet e pH-së dhe temperaturës në laborator duke përdorur telefonin ose tabletin tuaj inteligjent.
 • Lidhuni me lehtësi me aplikacionin Hanna Lab me shtypjen e një butoni nëpërmjet teknologjisë Bluetooth®.
 • Gruponi të dhënat tuaja sipas kohës. Dërgojini me email për ruajtje ose ndajini me miqtë ose kolegët.

Matësi i pH HALO® Wireless përfshin teknologjinë Bluetooth® Smart me një dizajn të përdorimit të përgjithshëm. Ka disa veçori që e bëjnë atë ideal për matjen e pH.

Qelqi i përdorur

Xhami me qëllim të përgjithshëm (GP) ofron përgjigjen më të mirë në të gjithë gamën e pH dhe mund të përdoret për një gamë të gjerë aplikimesh.

Sensori i integruar i temperaturës

HI10482 përmban një sensor të integruar të temperaturës për matjen dhe kompensimin e temperaturës.

Majë sferike prej qelqi

Maja sferike është për përdorim të përgjithshëm brenda mjediseve laboratorike dhe aplikacioneve që matin tretësirat ujore për shkak të sipërfaqes së saj të madhe. Forma të tjera majash përfshijnë konik për depërtim dhe majë të sheshtë për matjet e sipërfaqes.

 

 

 

Të dhëna në kohë reale

Shfaqja e pH dhe temperaturës përditësohen çdo sekondë. Leximet ruhen automatikisht në një skedar historik çdo orë, i kufizuar vetëm nga memoria e disponueshme në pajisje.

Fluid, Grafikim Dinamik

Matjet mund të shfaqen të vetme në ekran, me të dhëna të tabeluara ose si grafik. Grafiku mund të rrafshohet dhe zmadhohet me teknologjinë pinch-to-zoom për shikim të përmirësuar.

GLP (Praktikë e mirë laboratorike)

Shfaq datën dhe kohën e kalibrimit aktual, kompensimin dhe pjerrësinë mesatare, së bashku me tamponët e kalibruar, vlerat e mV, temperaturës dhe pjerrësisë për cdo bufer.

 

 

Alarmet për nevojën për kalibrim dhe alarmet për matjet

Aplikacioni Hanna Lab ju paralajmëron kur HALO ka nevojë për kalibrim ose nëse një prag matje tejkalohet.

Regjistro dhe ndaj të dhënat

Skedarët e regjistrit të ruajtur mund të shënohen me informacione specifike për matje. Të dhënat ndahen lehtësisht me email në formatin CSV.

Ndihmë dhe udhëzime

Modaliteti demonstrues ju ndihmon të eksploroni veçoritë e aplikacionit Hanna Lab. Informacioni i përgjithshëm i aplikacionit, informacioni HALO, tutoriali pH, tutoriali i mirëmbajtjes dhe informacioni i kontaktit janë në dispozicion për t’ju ardhur në ndihmë.

 

Karakteristikat e HALO/Benefitet

HalO® Wireless General Use pH Meter inkorporon teknologjinë Bluetooth® Smart me një dizajn të përgjithshëm të përdorimit. Ka disa karakteristika që e bëjnë atë ideal për matjen e pH.

Deri në pesë pika pH kalibrim me shtatë bufera standard pH në dispozicion.

Alarmi i kalibrimi

 • Të lajmëron kur HALO ka nevojë për kalibërim
 • Buferi i përshtatshëm i kalibrimit, i paracaktuar për elektrodat specifike të Halo pH

Të dhëna në kohë reale

 • Shfaq pH dhe temperaturën e përditësuar çdo sekondë

Praktikë themelore laboratorike e mirë (GLP)

 • Shfaq datën dhe orën e kalibrimi aktual së bashku me pjerrtësinë offset dhe pjerrtësinë mesatare

GLP e plotë

 • Shfaq datën dhe kohën e kalibrimi aktual, offset dhe pjerrësinë mesatare së bashku me buferat, vlerat mV, temperaturës

Grafikë fluidë dhe dinamikë

 • Matja mund të shfaqet me të dhëna të tabeluara ose si grafik. Akset grafike mund të zgjerohen duke përdorur teknologjinë pinch-to-zoom për shikimin e zgjeruar

Alarme matëse

 • Ju njofton nëse pragu i matjes është tejkaluar

Një buton

 • Duke shtypur ose ikonën në Aplikacionin Hanna Lab ose butonin në HALO do të etiketojmë të dhënat e mostrës

Ruajtja e të dhënave

 • Dosjet e ruajtura  me informacion specifik të matjes
 • Të dhënat janë të auto-ruajtura çdo orë

Katër mënyra për të ruajtur dhe ndarë të dhënat:

 • Të gjitha të dhënat që nga autosave e fundit
 • Vetëm annotation
 • Të gjitha të dhënat brenda një intervali kohor
 • Annotacionet vetëm brenda një intervali kohor

Ndani të dhënat nëpërmjet email-it në formatin CSV

Ndihmë dhe tutoriale:

 • Modaliteti Demo për të ndihmuar në eksplorimin e veçorive të Aplikacionit Hanna Lab
 • Informacion i përgjithshëm i aplikacionit
 • Informacion i Përgjithshëm HALO
 • tutorial pH
 • Tutorial i mirëmbajtjes
 • Informacione

 

Përshtatet me:

HALO është në përputhje me pajisjet e mëposhtme:

Android
Compatible me shumicën e pajisjeve të pajisura me Bluetooth Smart Technology (Bluetooth 4.0) dhe duke drejtuar Android 4.3 ose më vonë.

iOS
iPad (3rd gjenerata ose më e re)
iPhone (4S ose më i ri)
iPod Touch (5th brezi ose më i ri)

HI2202 edgeblu Meter


Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara