SKU
HI3859

Kompleti i provës kimike të glikolit - HI3859

Out of stock

This product is dangerous. Please request a quotation for this product.

Kompleti i provës kimike të glikolit HI3859 është një komplet testimi kimik që përdor një metodë vizuale për të përcaktuar praninë e glikolit. HI3859 furnizohet i kompletuar me të gjithë reagentët dhe pajisjet e nevojshme për të kryer 25 teste.

  • Reagim i thjeshtë me dy hapa për treguesin vizual të glikolit
  • Të gjithë reagentët janë shënuar me datën e skadencës dhe numrin e lotit për gjurmueshmëri
  • Përfshin standardin e referencës së glikolit për të ndihmuar në identifikimin e një rezultati pozitiv

Kompleti i provës kimike të glikolit

Kompleti i provës kimike të glikolit HI3859 është një çantë testimi kimik vizual që përcakton praninë ose mungesën e glikolit. HI3859 është i pajisur me të gjithë reagentët dhe pajisjet e nevojshme për të kryer analizën. Kompleti i testimit përmban mjaft reagentë për të kryer 25 teste.

Veçoritë me një shikim

Konfigurimi i plotë

  • Të gjitha materialet e kërkuara përfshihen me kompletin e provës, të tilla si shishet dhe paketat e reagentëve, pipetat plastike dhe shishkat e qelqit.

Po / Jo

  • Prania e glikolit në një mostër njihet lehtësisht në formën e një ngjyre vjollce intensive.

Reagentët zëvendësues të disponueshëm

  • Nuk ka nevojë të blini një komplet të ri kur reagentët janë shteruar. Kompleti i reagentëve HI3859-025 mund të porositet për të zëvendësuar reagentët e dhënë me kompletin. Ky grup reagentësh vjen me 1 (125 mL) shishe reagent HI3859A-0, 25 pako reagent HI3859B-0 dhe 25 pako reagent HI3859C-0.

 

Rëndësia e përdorimit

Etilen glikol përdoret gjerësisht si ftohës dhe antifriz. Prania e tij në vajin e motorit ose lëngun e transmisionit është një tregues i një blloku të shpuar të motorit ose i një rrjedhjeje në sistemet e ftohjes. Kompleti i provës Hanna Glycol mund të përdoret për mostrat e ujit dhe vajit për të përcaktuar gjurmët e etilenglikolit dhe 1,2 glikoleve të tjera mbi 30 mg/L (ppm). Glikoli i etilenit dhe glikolet e tjera 1,2 përcaktohen nga një reaksion me dy hapa: Hapi 1: Glikoli oksidohet në dy grupe karbonil në kushte acidike. Hapi 2: Grupet karbonil reagojnë me treguesin në paketën e pluhurit të reagentit HI3859C-0 për të dhënë një zgjidhje me ngjyrë.

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara