SKU
HI3859-025

Reagentët zëvendësues të kompletit të testit kimik të glikolit (25 teste) - HI3859-025

In stock

This product is dangerous. Please request a quotation for this product.

HI3859-025 janë reagentë për përcaktimin vizual të glikolit me kompletin e provës kimike të glikolit. Ka mjaft reagentë për rreth 25 teste që do të përdoren me kompletin e testimit të Hanna-s. Këta reagentë me cilësi të lartë prodhohen në objektin tonë më të avancuar dhe janë të shënuar qartë me numrin e lotit dhe datën e skadencës në çdo pako për gjurmueshmëri.

  • Reagentë të përgatitur paraprakisht për lehtësinë e përdorimit
  • Përgatitur me kimikate me pastërti të lartë
HI3859-025 janë reagentë me cilësi të lartë që janë matur paraprakisht, duke i lejuar përdoruesit të arrijnë përcaktimin e shpejtë të pranisë së glikolit me kompletin e testimit kimik. Këta reagentë përdorin oksidimin e grupeve glikolike të pranishme në mostër për të përcaktuar nëse glikol është i pranishëm ose mungon në kampion.
 
Etileneglikoli dhe 1,2 glikolet e tjera përcaktohen nga një reaksion me dy hapa:
Hapi 1: Glikoli oksidohet në dy grupe karbonil në kushte acidike.
Hapi 2: Grupet karboksil reagojnë me treguesin në paketën e pluhurit të reagentit HI3859C-0 për të dhënë një zgjidhje me ngjyrë.
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara