SKU
HI70631L

Tretësirë alkaline pastruese për yndyrnat (500 mL) - HI70631L

In stock

This product is dangerous. Please request a quotation for this product.

HI70631L është një tretësirë efektive alkaline pastrimi që është formuluar posaçërisht për përdorim në aplikimet industriale ku elektrodat pH bien në kontakt me yndyrën. Elektrodat mund të kontaminohen nga përdorimi dhe do të japin rezultate të pasakta .Tretësira pastruese  Hanna eliminon papastërtitë dhe mbetjet që lihen në sipërfaqet e elektrodave kur zhyten në mostra gjatë matjes.Ne ju sugjerojmë pastrimin e bulbit dhe nyjes së elektrodës suaj rregullisht duke siguruar që sonda është gjithmonë e pastër .Linja e tretësirave të pastrimit Hanna është formuluar posaçërisht për të pasur një datë skadence prej 5 vjetësh nga data e prodhimit për një shishe të pahapur.

  • Tretësirë pastrimi e formuluar posaçërisht për të hequr depozitat e kripës nga një elektrodë pH
  • Paketim I përsosur për të siguruar cilësinë
  • Data e skadencës dhe numri I LOT-it janë të shënuara qartë në shishe

Shkaku më i zakonshëm për pasaktësitë e matjes së pH-së është një elektrodë e papastër ose e pastruar në mënyrë të papërshtatshme. Kjo është shumë e rëndësishme për t'u vërejtur, sepse gjatë kalibrimit, instrumenti supozon se elektroda është e pastër dhe se kurba e standardizimit e krijuar gjatë procesit të kalibrimit do të mbetet një referencë e vlefshme deri në kalibrimin e ardhshëm. PH metrat në treg do të lejojë një tension offset prej afërsisht ±60 mV. Devijimi nga 0 mV nuk është i pazakontë por idealisht duhet të jetë jo më i madh se ±30 mV. Procesi i kalibrim kompenson ndryshimin e tensionit offset. Nëse mV offset vazhdon të devijojë dhe matësi kalibrohet me një elektrode të pistë atëherë do të rezultojnë lexime të pasakta.

electrode-cleaning-illustration

Seria e Tretësirave të Pastrimit siguron efikasitetin dhe saktësinë maksimale të sensorëve tuaj kur përdoret për aplikimin e caktuar. Pastrimi është një rutinë e shpejtë dhe efektive që duhet të kryhet rregullisht si një masë parandaluese kundër përdorimit të një elektrode të pistë dhe për të siguruar që nyja nuk është e bllokuar. HI70670L është një tretësirë pastrimi e bërë për aplikime industriale ku elektrodat mund të kontaminohen nga depozitat e kripës.

 

Paketimi i përsosur

  • Siguron cilësinë dhe freskinë e tretësirës

Çdo shishe ka të shënuar numrin e lotit dhe datën e skadencës

  • Tretësirat e pastrimit Hanna janë formuluar posaçërisht për të pasur një skadencë prej 5 vitesh nga prodhimi për një shishe të pahapur.

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara