SKU
HI98131

Testues i kombinar GroLine pH/EC/TDS-HI98131

211,00 € 23.210,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 211,00 EUR (23.210,00 Lekë)

In stock

HI98131 është një testues xhepi, i lehtë dhe i papërshkueshëm nga uji që mat pH, përcjellshmërinë (EC), TDS (ppm) dhe temperaturën. Njehsori punon me dy butona dhe ka veçori të avancuara, duke përfshirë një faktor konvertimi të përzgjedhshëm EC në TDS (0,5 - 500 ppm dhe 0,7 - 700 ppm). për testimin tuaj.

  • Të gjitha matjet në një testues të vetëm, pa probleme.
  • Tretësira Quick Cal për të kalibruar pH dhe përcjellshmërinë, të gjitha menjëherë me një tretësirë të vetme.
  • E përkryer për përdorim në hidroponikë, serë dhe bujqësi.

Testuesi i ujit HI98131 GroLine pH dhe TDS përmban një LCD të madh me shumë nivele që shfaq njëkohësisht pH, EC ose TDS dhe leximet e temperaturës. Leximet e pH shfaqen me një rezolucion 0,01 dhe me një saktësi prej +/-0,05 pH, ndërsa leximet EC dhe TDS shfaqen me një rezolucion 0,01 mS/cm dhe 10 ppm (mg/L) dhe saktësi në shkallë të plotë 2%. Intervali EC i HI98131 është nga 0,01 në 6,00 mS/cm dhe TDS është nga 0 në 3000 ppm duke përdorur një faktor konvertimi 0,5. HI98131 ofron gjithashtu opsionin për të përdorur një faktor konvertimi EC në TDS 0,7 (700 ppm). Një sensor i ekspozuar i temperaturës lejon matje të shpejta të kompensimit të temperaturës të EC dhe TDS. Ekrani LCD ka tregues për statusin dhe stabilitetin e kalibrimit. Niveli i përqindjes së baterisë shfaqet në nisje duke paralajmëruar përdoruesin për fuqinë e mbetur të baterisë që është në dispozicion. HI98131 është një matës xhepi i gjithanshëm i projektuar për aplikime hidroponike, serra dhe bujqësi.

 

 

 

 

 

Kalibrim i thjeshtë me një buton

Kalibrimi i pH me një ose dy pika është automatik në një grup buferash të para-programuar (4.01, 7.01 dhe 10.01) ose kalibroni pH me një pikë dhe EC me tretësirën e kalibrimit të Hanna Quick Cal. Për të kryer një kalibrim të shpejtë, thjesht shtypni butonin e majtë të energjisë/modalitetit dhe lëreni të hyni në modalitetin e kalibrimit. Pasi të dyja pH dhe EC janë kalibruar, shfaqet "CAL OK" dhe njehsori kthehet në modalitetin e matjes.

HI73127 Elektrodë pH e zëvendësueshme

Testuesi i ujit HI99131 TDS paketohet me elektrodën e pH HI73127 e zëvendësueshme. Kjo elektrodë përmban një kryqëzim të nxjerrshëm që mund të tërhiqet 1/8" për të pastruar çdo bllokim që rezulton në lëvizje dhe lexime të çrregullta.

Veçoritë:

3 sensorë në një matës të vetëm

  • Elektrodë pH
  • Sensori amperometrik EC/TDS
  • Sonda e ekspozuar e temperaturës për lexime më të shpejta EC/TDS

I papërshkueshëm nga uji

Projektuar për të përballuar lagështinë e mjedisit

Intervali i gjerë i  pH

Intervali i pH është nga 0.00 në 14.00 pH

Faktori i konvertimit EC në TDS i përzgjedhshëm

Zgjedhja e një faktori konvertimi 0,5 ose 0,7

Faktori i konvertimit 0,5 (500 CF) është për një lexim EC prej 1000 μS/cm = 500 ppm

Faktori i konvertimit 0,7 (700 CF) është për një lexim EC prej 1000 μS/cm = 700 ppm

Kompensimi automatik i temperaturës

Të gjitha leximet kompensohen për ndryshimet në temperaturë

Temperatura e shfaqur në °C ose °F së bashku me pH, EC ose TDS

Treguesi i stabilitetit

Aparati shfaq një etiketë që do të zhduket kur leximi të ketë arritur stabilitet

Butoni HOLD

Ngrin leximin në ekran për të lejuar regjistrimin e matjeve

BEPS (Sistemi i Parandalimit të Gabimeve të Baterisë

Matësi do të fiket automatikisht nëse nuk ka energji të mjaftueshme për të marrë një matje të saktë

 Treguesi i baterisë së ulët

Kur niveli është nën 5%, simboli i baterisë në LCD pulson për të treguar një gjendje të ulët të baterisë.

Fikja automatike

Koha e zgjidhet përpara se njehsori të fiket për të ruajtur jetëgjatësinë e baterisë. Opsionet janë pas 8 minutash, 60 minutash ose çaktivizohen.

Niveli i % i baterisë

 

 

 

 

Specifikimet:

 

Specifikime: Detaje:

sku

HI98131

pH Intervali

0.00 në 14.00 pH

pH Rezolucioni

0.01 pH

pH Saktësia (@25°C/77°F)

±0.10 pH

pH Kalibrimi

automatik, duke (përdorur bufera pH 4.01, 7.01, 10.00);

 një pike kalibrimi HI50036 Quick Cal pH dhe EC

Temperatura Intervali

0.0 to 60.0 °C (32.0 në 140.0 °F)

Temperatura Rezolucioni

0.1 °C (0.1 °F)

Temperatura Saktësia(@25°C/77°F)

±0.5 °C (±1.0 °F)

EC Intervali

0.00 në 6.00 mS/cm

EC Rezolucioni

0.01 mS/cm

EC Saktësia (@25°C/77°F)

±2% F.S.

EC Kalibrimi

automatik, një pike në 1.41 mS/cm ose 5.00 mS/cm;

 një pike kalibrimi Quick Cal pH dhe EC

TDS Intervali

0 në 3000 ppm (0.5 CF); 0 në 3999 ppm (0.7 CF)

TDS Rezolucioni

10 ppm (mg/L)

TDS Saktësia(@25°C/77°F)

±2% F.S.

TDS Faktori i kthimit

0.5 (500 ppm) ose 0.7 (700 ppm

Temperatura kompensimi

pH: automatik; EC: automatik, me β= 1.9%/°C

Energjia

1.5V bateri (4 pcs.)

Komsumimi energjisë

Afërsisht 100 orë punë

Mjedisi

0 to 50 °C (32 to 122 °F); RH max. 100%

Dimensioni

163 x 40 x 26 mm (6.4 x 1.6 x 1.0”)

Pesha

95 g (3.4 oz)

Informacion*

HI98131 paketohet me elektrodë pH HI73127, mjet për heqjen e elektrodës HI73128,

  bateritë (4), udhëzimet dhe certifikata e cilësisë.

Garancia

Garancia një vit kur përdoren për qëllimin e tyre të synuar dhe mirëmbahen sipas udhëzimeve.

Garancia e elektrodës është për një periudhë prej gjashtë muajsh.

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara