SKU
HI1285-8

Sondë multiparametër pH/EC/TDS GROLINE - HI1285-8

168,00 € 18.480,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 168,00 EUR (18.480,00 Lekë)

In stock

Mat pH, përçueshmërinë (EC) dhe TDS (ppm) me sondën multiparameter HI1285-8. E përsosur për matjet në serra, trajtimin e ujit,  kaldaja dhe kullat ftohëse me një trup polypropylene, ndërtuar në sensor të temperatures. HI1285-8 është projektuar për përdorim me HI981420 Portable pH/EC/TDS/Temperature Meter me CAL Check™.

  • 3 në 1 sondë për pH, përçueshmërinë (EC), TDS (ppm), & sensorë të temperaturës.
  • I para-amplifikuar për lexime më të sakta.
  • I mrekullueshëm për hidroponikët, akuariumet,  dhe pellgjet.

Hanna Instruments ofron një shumëllojshmëri të gjerë të elektrodave që janë projektuar për shumë aplikime të ndryshme. Materiali ndijues, materiali i trupit dhe lloji i lidhjes që përdoren janë vetëm disa nga konsideratat e projektimit.

 

 

Sonda e para-amplifikuar

Qarku i elektrodës pH ka një amplifikator të ndërtuar që shërben për të reduktuar efektet e zhurmës elektrike në matjen e impedance-pH. Zhurma elektrike mund të vijë nga motorët dhe pompat që janë të zakonshme në serra. Dizajni i single junction i elektrodës së pH-së ka një nyje pëlhure që lejon lëvizjen e jonit midis elektrolitit të brendshëm të xhelit dhe mostrës që matet. Avantazhi i nyjës së pëlhurave është se ajo mund të nxirret nga sonda, duke ekspozuar një sipërfaqe të re kur leximet bëhen të mjegullta ose të çrregullta. Këto veçori e bëjnë këtë sondë ideale për t'u përdorur gjatë prodhimit të plehrave kimik.

Sensori amperometrik EC/TDS

Leximet EC/TDS kryhen nga një sensor amperometrik. Një tension i alternuar aplikohet në sensor dhe sasia e rrymës që kalon  përcakton sasinë e të ngurtave të tretura jonike të pranishme.

Sensor temperature i ndërtuar

Leximet e pH dhe EC/TDS duhet të kompensohen me temperaturën në mënyrë që të përftohen rezultate të sakta. Sensori i temperaturës i vendosur në HI1285-8 ofron një lexim të shpejtë të temperaturës i cili më pas përdoret për të rregulluar rezultatet e pH dhe EC/TDS në përputhje me këtë.

Trupi polipropilen

Trupi polypropylene i sondave multiparameter HI1285-8 pH përfshin tre sensorët brenda një dizajni të fortë dhe të vetëm trupor. Ky material trupor është i përshtatshëm për një gamë të gjerë aplikimesh dhe është shumë i saktë  në matjet me matës portativë për shkak të qëndrueshmërisë së tij. Plastika polypropylene është një plastikë e cilësisë së lartë që është kimikisht rezistente ndaj shumë kimikateve agresive.

Lidhësi DIN me Cal Check

Hi1285-8 përdor një lidhës DIN. Ky lloj lidhësi është përgjithësisht i përdorshëm për metrat me të cilët vjen dhe mund të mos jetë i këmbyeshëm. Lidhja e HI1285-8 mundëson funksionin CAL Check në matësin multiparameter portativ HI981420

 

Specifikime

 

Materiali i trupit

polypropylene

Referim

single, Ag/AgCl

Lloji i junction

pëlhurë

Elektrolyte

Xhel

Maks. presion.

0.2 bar

Forma e majës

sferike (dita: 8.5 mm)

Kabulli

7-pole; Kabllo 1 m (3.3')

Temperatura e rekomanduar e funksionimit

0 deri në 50°C (32 deri 122°F) - LT

Sensor temperature

Po.

Amplifikator

Po.

Kabulli             

7-pole; 1 m (3.3')

Lidhja

Nga

Aplikimet

hidroponikë, akuaponikë, sera - për t'u përdorur me monitor HI981420 GroLine

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara