SKU
HI2111B

Elektrodë pH gjysmë qelizore me lidhës BNC (qelqi) - HI2111B

158,00 € 17.380,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 158,00 EUR (17.380,00 Lekë)

In stock

HI2111B është një elektrodë gjysmë qelize pH e trupit të qelqit me një lidhës BNC. Kjo elektrodë ndijore është bërë me xham me temperaturë të lartë dhe duhet të përdoret së bashku me një elektrodë referencë gjysmëqelize. Ky dizajn është ideal për t'u përdorur në solucione të forta alkaline, si dhe për matje me qëllime të përgjithshme.

  • Xham me temperaturë të lartë (HT).
  • Dizajni me gjysmë qeliza
  • Lidhja BNC

Elektrodë pH gjysmë qelize me lidhës BNC

Hanna Instruments ofron një shumëllojshmëri të gjerë elektrodash pH që janë të dizajnuara për shumë aplikacione të ndryshme. Lloji i xhamit të përdorur, materiali i trupit, lloji i kryqëzimit, lloji i referencës dhe elektrolitit të përdorur janë vetëm disa nga konsideratat e projektimit. HI2111B përdor xhami me temperaturë të lartë (HT), llambë sferike dhe trup qelqi.

Formulimi i xhamit me temperaturë të lartë

Matja e pH në temperatura shumë të larta është e dëmshme për llambën e ndjeshme të qelqit dhe do të shkurtojë jetën e saj. Një elektrodë pH me xhami për qëllime të përgjithshme (GP) do të ketë një rezistencë prej 100 megaohms në 25°C ndërsa rezistenca e qelqit HT është rreth 400 megaohm në 25°C. Ndërsa HI2111B përdoret në temperatura të larta, rezistenca zvogëlohet për t'iu afruar asaj të xhamit GP. HI2111B është i përshtatshëm për përdorim me mostra që matin nga 0 deri në 100°C.

Llambë sferike

Llamba sferike është për përdorim të përgjithshëm. Forma të tjera majash përfshijnë konik për depërtim dhe majë të sheshtë për matjet e sipërfaqes.

Trup qelqi

Trupi i qelqit është ideal për përdorim laboratorik. Xhami është rezistent ndaj shumë kimikateve të ashpra dhe pastrohet lehtësisht. Trupi i qelqit gjithashtu lejon një transferim të shpejtë të nxehtësisë në elektrolitin e brendshëm të referencës. MV e gjeneruar nga qeliza e referencës varet nga temperatura. Sa më shpejt që elektroda të arrijë ekuilibrin, aq më i qëndrueshëm është potenciali i referencës.

Lidhës BNC

HI2111B përdor një lidhës BNC. Ky lloj lidhësi është universal në atë që mund të përdoret në çdo matës pH që ka hyrjen e sondës femërore BNC. Llojet e tjera të lidhësve përfshijnë DIN, llojin e vidës, tipin T dhe 3.5 mm për të përmendur disa. Këto lloj lidhësish priren të jenë të pronarit për një lloj të caktuar njehsori dhe nuk janë të këmbyeshëm.

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara