SKU
HI12302

HALO® Matës pH me Wireless për në Terren HI12302

216,00 € 23.760,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 216,00 EUR (23.760,00 Lekë)

In stock

Matësi ynë HALO ka një trup të qëndrueshëm PEI dhe llambën e ndjeshmërisë sferike. Të gjitha leximet transmetohen direkt në pajisjen tuaj Apple ose Android ose në® Edgeblu.

 • Merrni pH të gradës laboratorike dhe matjet e temperaturës duke përdorur telefonin apo tabletin tuaj .
 • Lidhuni lehtësisht me Aplikacionin Hanna Lab në shtypin e një butoni nëpërmjet teknologjisë wireless Bluetooth.
 • Gruponi të dhënat e tuaja ,dërgojini me email për ruajtje
 • Perfekte për akuariume, edukim, mjedis dhe më shumë

HALO Wireless pH Meter inkorporon teknologjinë Bluetooth Smart me një dizajn specifik të aplikacioneve. Ka disa veçori që e bëjnë atë ideal për matjen e pH të ujit..®®

Trupi PEI

PEI është i përshtatshëm për një gamë të gjerë aplikimesh dhe për matjet në terren për shkak të qëndrueshmërisë së tij. Mburoja rreth majës sferike të qelqit minimizon thyerjen për shkak të përplasjeve aksidentale ose hedhjes së elektrodës. PEI është një plastikë e cilësisë së lartë që është kimikisht rezistente ndaj shumë kimikateve agresive

Sensor temperature i ndërtuar

HI12302 përmban një sensor temperature të ndërtuar për matjen e temperaturës dhe kompensimin e saj.

Majë qelqi sferike

Bulbi sferik është për përdorim të përgjithshëm brenda mjediseve laboratorike dhe aplikimeve që masin tretësirat e lengshme për shkak të sipërfaqes së saj të madhe.

 

Të dhëna në kohë reale

Shfaqja e pH dhe temperaturës përditësohet çdo sekondë. Leximet ruhen automatikisht në një dosje çdo orë, të kufizuara vetëm nga hapësira në paisje

Grafikë fluidë dhe dinamikë

Matjet mund të shfaqen vetëm në ekran, me të dhëna të tabeluara, ose si një grafik. Grafiku mund të punohet dhe të zmadhohet me teknologjinë pinch-to-zoom për shikimin e zgjeruar.

GLP (Praktikë e mirë laboratorike)

Shfaq datën dhe kohën e kalibrimi aktual, offset, dhe pjerrësi mesatare, së bashku me tamponët e kalibruar, vlerat mV, temperatures dhe pjerrësisë midis çdo buferi.

 

Alarme matjeje

Aplikacioni Hanna Lab ju lajmëron kur HALO ka nevojë për kalibrim ose nëse një prag matjeje është tejkaluar.

Log & Share Data

Të dhënat ndahen lehtësisht nëpërmjet email-it në formatin CSV.

Ndihmë & Tutorials

Modaliteti Demo ju ndihmon të eksploroni veçoritë e Aplikacionit Hanna Lab. Informacionet e përgjithshme të aplikacionit, informacionet HALO, tutoriali pH, tutoriali i mirëmbajtjes dhe informacionet e kontaktit janë në dispozicion në ndihmë.

 

Veçoritë e HALO®

 

Lidhet me Hanna Lab App me një pajisje të përputhshme Apple ose Android nëpërmjet Bluetooth Smart Technology (Bluetooth 4.0)

Deri në pesë pika të kalibrimi të pH me shtatë bufera standard të pH në dispozicion
të Kalibrimit

 • Të lajmëron kur HALO ka nevojë për kalibrim
 • Buferi i përshtatshëm i kalibrimit është i paracaktuar për elektrodat specifike të Halo

Të dhëna në kohë reale

 • Shfaq pH dhe temperaturën e përditësuar çdo sekondë

Praktikë themelore laboratorike e mirë (GLP)

 • Shfaq datën dhe orën e kalibrimi aktual së bashku me pjerrtësinë offset dhe pjerrtësinë mesatare

GLP e plotë

 • Shfaq datën dhe kohën e kalibrimit aktual, offset dhe pjerrësinë mesatare ,vlerat mV, temperaturën dhe pjerrësitë midis çdo buferi

Grafikë fluidë dhe dinamikë

 • Matja mund të shfaqet me të dhëna të tabuluara ose si grafik. Akset grafike mund të zgjerohen duke përdorur teknologjinë pinch-to-zoom për shikimin e zgjeruar

Alarme matëse

 • Ju njofton nëse pragu i matjes është tejkaluar

Një klikim mbi buton

 • Duke shtypur ikonën në Aplikacionin Hanna Lab ose butonin në HALO do të etiketojmë të dhënat e mostrës

Futja e të dhënave  të personalizuar

 • File e ruajtur të të dhënave mund të shoqërohen me informacion specifik të matjes
 • Të dhënat janë të auto-ruajtura çdo orë

Katër mënyra për të ruajtur dhe ndarë të dhënat:

 • Të gjitha të dhënat që nga autosave e fundit
 • Vetëm annotimet
 • Të gjitha të dhënat brenda një intervali kohor
 • Annotacionet vetëm brenda një intervali kohor
 • Dërgoni të dhënat nëpërmjet email-it në formatin CSV

Ndihmë dhe tutoriale:

 • Modaliteti Demo për të ndihmuar në eksplorimin e veçorive të Aplikacionit Hanna Lab
 • Informacion i përgjithshëm i aplikacionit
 • Informacion i Përgjithshëm HALO
 • tutorial pH
 • Tutorial i mirëmbajtjes
 • Informacione kontakti

 

HALO është në përputhje me pajisjet e mëposhtme:®

Android

E përputhshme me shumicën e pajisjeve të pajisura me Bluetooth Smart Technology (Bluetooth 4.0)

iOS

iPad (gjenerata e 3-të ose më e re)
iPhone (4S ose më i ri)
iPod Touch (gjenerata e 5-të ose më e re)

HI2202 edgeblu Metër

 

 

Specifikime

Emri i specifikimit

Detaji

SKU

HI12302

Referim

Ag/AgCl

Nyja / junction

qeramike

Elektrolyte

xhel

Gama

pH: 0 deri 12

Temperatura e rekomanduar e funksionimit

-5 deri në 70°C (23 deri 158°F)

Maja / forma

kub

Diametri

12 mm

Gjatësia e trupit

100 mm / 165 mm

Sensori I temperaturës

Po.

Materiali i trupit

PEI

Përdorimi i rekomanduar

aplikimet në terren

Lidhja

Bluetooth Smart (Bluetooth 4.0), 10 m (33')

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara