SKU
HI7635

Sondë konduktiviteti in-line – NTC sensor – 4 m - HI7635

169,00 € 18.590,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 169,00 EUR (18.590,00 Lekë)

In stock

Kjo sondë përçueshmërie me katër unaza in-line realizon matje në aplikime industriale me një sensor NTC për Kompensimin Automatik të Temperaturës. Me dizajnin e qëndrueshëm, ju mund të mbështeteni në këtë elektrodë për t'i bërë ballë mjedisit tuaj të procesit.

  • Përdor një metodë matëse potentiometrike me 4 unaza.
  • Sensori i temperaturës i ndërtuar për Kompensimin Automatik të Temperaturës.
  • Ndërtuar për përdorim të përditshëm në aplikimet industriale.

Sonda përcjellshmërisë in-line

I përshtatshëm për zhytje të drejtpërdrejtë në tuba.

Metoda me 4 unaza

Siguron një matje jashtëzakonisht të qëndrueshme mbi një gamë më të gjerë. Këto sonda nuk vuajnë polarizimin, as nuk kanë nevojë për kalibërim të shpeshtë.

Sensor NTC

Siguroni kompensim të saktë dhe efektiv të temperaturës.

Tela te koduara me ngjyra

Kabllo 4m që përfshin tela  me ngjyra për lidhje të lehtë me transmetuesit.

Trup polipropileni

Trup polipropileni është i përforcuar me fibra për aplikime industriale in-line.

 

Specifikimet

 

Materiali i trupit

Polipropileni

Lloji i qelqit

(0 deri 80C/ 32 deri 176F)°°

Gama e kompensimit të temperaturës

Automatike, 0 deri në 50C°

Lloji i sensorit të temperaturës

Sensor NTC

Kabulli

4m

Maks. presion.

5 bar (72.5 psi)

Gjatësia e përgjithshme

142mm

Sensor temperature

Po.

Matching pin

Jo

Amplifikator

Jo

Lidhja

Tela me ngjyraTë gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara