SKU
HI7639

Sondë konduktiviteti in-line –unazë platini, sensor Pt100– 3 m- HI7639

405,00 € 44.550,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 405,00 EUR (44.550,00 Lekë)

In stock

Kjo sondë përçueshmërie me katër unaza in-line realizon matje në aplikime industriale me një sensor Pt100 për Kompensimin Automatik të Temperaturës. Me dizajnin e qëndrueshëm, ju mund të mbështeteni në këtë elektrodë për t'i bërë ballë mjedisit tuaj të procesit.

  • Përdor një metodë matëse potentiometrike me 4 unaza.
  • Sensori i temperaturës i ndërtuar për Kompensimin Automatik të Temperaturës.
  • Ndërtuar për përdorim të përditshëm në aplikimet industriale.

Sonda përcjellshmërisë in-line

I përshtatshëm për zhytje të drejtpërdrejtë në tuba.

Metoda me 4 unaza

Siguron një matje jashtëzakonisht të qëndrueshme mbi një gamë më të gjerë. Këto sonda nuk vuajnë polarizimin, as nuk kanë nevojë për kalibërim të shpeshtë.

Sensor Pt100

Siguroni kompensim të saktë dhe efektiv të temperaturës.

Tela te koduara me ngjyra

Kabllo 4m që përfshin tela  me ngjyra për lidhje të lehtë me transmetuesit.

Sensor platini

Jep përgjigjen më të mirë mbi një gamë të gjerë aplikimesh.

Trupi PEI

Elektrodat me trup PEI janë të përshtatshme për aplikime  që kërkojnë një kombinim shumë të mirë të rezistencës kimike, mekanike dhe termike.

 

 

Specifikime

 

Materiali i trupit

PEI, xham

Lloji i sensorëve

Pt 100

Lloji i qelqit

(0 deri 120C/ 32 deri 248F)°°

Matching pin

Jo

Gama e kompensimit të temperaturës

Automatike, 0 deri në 50C°

Maks. presion.

5 bar (72.5 psi)

Temperature Sensor

Po.

Lloji i lidhësit

Tela me kod me ngjyra

Amplifikator

Jo

Kabulli

3mTë gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara