SKU
HI102

Elektrodë In-line pH me trup PVC dhe lidhës BNC - HI102

228,00 € 25.080,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 228,00 EUR (25.080,00 Lekë)

In stock

Kjo elektrodë pH in-line është projektuar për aplikime industriale me veçori të tilla si një kryqëzim PTFE dhe xham për qëllime të përgjithshme. Me dizajnin e saj të qendrueshëm, mund të mbështeteni në këtë elektrodë për t'i bërë ballë mjedisit tuaj të procesit.

  • Elektrodë in-line pH me membranë ekskluzive PTFE që nuk bllokohet.
  • Xhami për qëllime të përgjithshme ofron përgjigjen më të mirë në të gjithë gamën e pH dhe mund të përdoret për një gamë të gjerë aplikimesh.
  • Ndërtuar për përdorim të përditshëm, të kërkuar në aplikime industriale.

Elektroda pH in-line

E përshtatshme për zhytje të drejtpërdrejtë në tuba.

Kryqëzim PTFE

Elektroda ka një lidhje unike rezistente ndaj bllokimit që rrit jetëgjatësinë dhe saktësinë e sondës.

Formulimi i qelqit për përdorim të përgjithshëm

Xhami për përdorim të përgjithshëm ofron përgjigjen më të mirë në të gjithë gamën e pH dhe mund të përdoret për një gamë të gjerë aplikimesh.

Lidhës BNC

Lejon lidhjen e shpejtë dhe të lehtë me çdo matës ose transmetues pH/ORP.

Teknologjia e kryqëzimit të dyfishtë me mbushje polimer xhel

Siguroni jetëgjatësi dhe besueshmëri të gjatë të elektrodës në mjedise të vështira.

Majë e sheshtë

Praktikisht eliminon depozitimet që mund të ndotin elektrodën, duke reduktuar ndjeshëm mirëmbajtjen e nevojshme.

 

Specifikimet

Materiali i trupit

PVC 

Referenca

E dyfishtë, Ag/AgCl 

Kryqëzimi

PTFE 

Intervali i pH:

0 në 13  

Presioni max

6 bar (87 psi) 

Sensor temperature

Jo 

Matching pin

Jo 

Përforcues

Jo 

Lidhja

BNC 

 Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara